معاون وزیر بهداشت: سه بیمارستان مجازی برای ارتقای مهارت پزشکان ایجاد شد

سمنان- ایرنا- معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سه بیمارستان مجازی زیرنظر این وزاتخانه به منظور ارتقای مهارت دانشجویان رشته پزشکی، قبل از ارتباط با بیماران واقعی، راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بیمارستان مجازی سیستم اطلاعاتی کاربردی محسوب می‌شود که در یک محیط الکترونیکی طبق مدل‌سازی سه بعدی از یک بیمارستان واقعی طراحی و شبیه‌سازی شده و پزشکان و استادان علوم پزشکی در این بستر تیم پزشکی تحت آموزش قرار می‌گیرند.

ابوالفضل باقری فرد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در سمنان افزود: تامین اعتبار لازمه توسعه بیمارستان های مجازی در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور است و با اهتمام ویژه تکمیل و توسعه این بیمارستان‌ها پیگیری می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به افزایش ظرفیت دانشجویان رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی، نیاز است از فناوری های نوین از جمله بیمارستان مجازی برای آموزش استفاده شود.

به گفته باقری‌فرد، بیمارستان مجازی با هدف توسعه آموزش‌های علوم پزشکی ایجاد شد تا دانشجویان در محیط شبیه‌سازی شده آموزش‌های لازم را در بیمارستان مجازی با کار روی بیمارنما فراگیرند و قبل از ورود به محیط واقعی بیمارستان، مهارت‌های لازم را برای خدمت رسانی به بیماران کسب کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شبیه‌سازی بیمار و اورژانس مجازی از جمله خدمات در بیمارستان مجازی راه‌اندازی شده در سه دانشگاه علوم‌پزشکی در کشور است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور افتتاح دانشکده داروسازی دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان به سمنان آمد.

طبق گزارش‌ها، ۲۷ دانشکده داروشناسی و ۱۱ دانشکده طب سنتی در کشور وجود دارد و برای ارتقای این دانشکده‌ها جذب هیات علمی بومی و بسته‌های تشویقی و ترغیبی از راهبردهای در اولویت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

دانشکده داروسازی دانشگاه علوم‌پزشکی، خدمات بهداشتی و درمان استان سمنان با ظرفیت پذیرش ۲۵ دانشجو آغاز به کار کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha