به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید میرمحمدخانی روز چهارشنبه در نشست خبری در سالن همایش ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان افزود: سامانه تصمیمیار پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی برای ثبت و تحلیل دادههای اقدامات سنگ شکن برون اندامی در قالب طرح فناورانه در معاون پژوهش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان از شهریور امسال آغاز به کار کرد.
وی ادامه داد: برای سیاستگذاری صحیح و با کیفیت در زمینه پیشگیری و درمان به اطلاعات جامع و دقیق از بیماران در حوزههای مختلف بالینی نیاز است و سامانه تصمیمیار پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی به تجمیع، ذخیره و تحلیل دادهها میپردازد.
میرمحمدخانی اضافه کرد: ثبت اختراع دستگاه هوشمند اندازهگیری فشارخون با تشخیص میزان دور بازو و سایز متناسب کاف با آن با مجموعهای از کافهای مجاور هم و بررسی افسردگی و ارتباط آن با کنترل قند خون، از دیگر دستاوردهای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان در تابستان ۱۴۰۲ است.
دیابت و افسردگی ارتباط مستقیم دارند
وی یادآور شد: برآیند پژوهشها در زمینه بررسی افسردگی در بیماران بستری و سرپایی مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه کننده به بیمارستان کوثر سمنان و ارتباط آن با کنترل قند خون نشان میدهد افسردگی و دیابت ارتباط مستقیم دارد.
معاون پژوهش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: تصریح کرد: پژوهشها نشان میدهد درمان افسردگی در کنترل دیابت موثر است و باید در جامعه نهادینه شود؛ روح انسان همچون جسم ممکن است بیمار شود و نیاز به درمان داشته باشد و افراد نباید از رفتن به روانپزشک خودداری کنندوآن را اشکال بدانند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، بیش از سه هزار دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان مشغول به تحصیل هستند و شهرستانهای سمنان، مهدیشهر، سرخه، دامغان، گرمسار و آرادان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان است
نظر شما