به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حسین احسانی روز سه شنبه به رسانه ها اعلام کرد: بر اساس گزارش مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری ISC، سیفالله سعدالدین، سامان رشیدی، نیما امجدی، فرامرز هرمزی، علیرضا اصغری، مریم رجبی، محمدصادق ولی پور، مجید اسحاقی، احمد حسینی بنده قرائی و هادی اسکندر در جمع دانشمندان پراستناد یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند.
وی افزود: سعدالدین با تعداد ۲۲ هزار و ۱۵۲ استناد، رشیدی با تعداد ۶ هزار و ۵۲ استناد، امجدی با تعداد سه هزار و ۸۹۰ استناد، هرمزی با تعداد سه هزار و ۳۹۹ استناد، اصغری با تعداد سه هزار و ۲۰۹ استناد، رجبی با تعداد ۲ هزار و ۷۳۳ استناد، ولی پور با تعداد یکهزار و ۸۷۷ استناد، اسحاقی با تعداد ۹۱۰ استناد، حسینی بنده قرائی با هشت هزار و ۱۰۰ استناد و هادی اسکندر با تعداد یکهزار و ۱۶۰ استناد، به عنوان پژوهشگران برتر پراستناد یک درصد برتر دنیا از دانشگاه سمنان برگزیده شدند.
وی با بیان اینکه ۹۳۸ پژوهشگر ایرانی در فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد دنیا قرار دارند اظهار داشت: پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا برگرفته از پایگاه شاخصهای اساسی علم (ESI) متعلق به شرکت کلاریویت آنالیتیکس (WOS) توسط مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) که اخیراً مورد تحلیل و پالایش قرار گرفته است معرفی شده اند.
سال گذشته نیز نام هفت نفر از پژوهشگران دانشگاه سمنان در این فهرست قرار داشت که در فهرست اخیر به ۱۰ پژوهشگر از این دانشگاه افزایش یافت.
نام ۲۱ پژوهشگر این دانشگاه بر اساس رتبهبندی منتشرشده در پایگاه علمی Elsevier در میان دانشمندان ۲ درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۲ قرار گرفت.
دانشگاه سمنان ۱۳۵۳ پایهگذاری شد و سال آینده جشن ۵۰ سالگی و سابقه نیم قرن فعالیت دانشگاه است. ۸۵۰ عضو هیات علمی ثابت و حقالتدریسی در دانشگاه سمنان وظیفه آموزش به ۱۴ هزار دانشجو را ایفا میکنند، ۵۰ نفر حدود ۱۳ درصد از اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان دارای رتبه استادی، ۱۲۴ نفر دانشیار و بقیه استادیار هستند.
نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه سمنان یک استاد به ازای ۳۱ دانشجو است و ۲۵۳ اختراع از پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ثبت شد.
استان ۷۰۰ هزارنفری سمنان بیش از ۷۰ هزار دانشجو دارد.
نظر شما