مهرداد جهانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ۳۶۴ دستگاه دوربین نظارت تصویری، ۸۲۰ سامانه تصویربرداری ثابت و ۲۰۰ سامانه ثبت تخلفات سرعت و پلاک خوان در جادههای بین شهری کشور نصب و ۶۱۷ دوربین نظارت تصویری جایگزین دوربین های قدیمی میشوند که بر اساس برنامهریزی انجام شده، سهم استان مرکزی از نصب و تعویض دوربینهای نظارتی، ۳۰ دستگاه است.
وی ادامه داد: نصب این دوربینها در مناطق مهم از جمله گردنهها، نقاط مهگیر و دارای شرایط خاص جوی و نقاط پرحادثه انجام میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی خاطر نشان کرد: نصب این دوربینها در ۲ بخش شامل نصب ۱۵ دوربین نظارتی جدید و تعویض ۱۵ دستگاه دوربین نظارتی تصویری و به روزرسانی آنها است و اجرای این طرح با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی است.
جهانی خاطرنشان کرد: در همین راستا مناقصه اجرای این طرح انجام شده و در مراحل تایید پیمانکار قرار دارد و بعد از تعیین تکلیف پیمانکار، سامانههای نظارتی تا یک سال آینده نصب و راهاندازی میشود.
وی با بیان اینکه با اضافه شدن ۱۵ دستگاه جدید تعداد سامانههای نظارتی تصویری استان مرکزی به ۴۹ دستگاه ارتقا مییابد، اضافه کرد: علاوه بر اجرای این طرح، از ابتدای سال جاری تاکنون مسیرهای ارتباطی شازند - آستانه، کنارگذر شمالی اراک، ساوه-بوئین زهرا محدوده روستای ملارد و گردنه نقرهکمر تفرش با اعتباری بالغ بر ۲۱ میلیارد ریال مجهز به دوربین تصویری نظارتی شدهاند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی، همچنین در خصوص مدیریت هوشمند راههای استان گفت: در سطح استان ۸۶ دوربین ثبت تخلف مجهز به سیستم محاسبه میانگین سرعت و پلاکخوان، ۷۰ سامانه ترددشمار برخط و چهار سامانه توزین هوشمند (wim) به منظور رصد و جلوگیری از تردد ناوگان حمل کالا با تناژ اضافه، فعال است.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد.
نظر شما