رضا نعیمی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: تامین بخشی از آب بجنورد از سد موجب می شود تا در بحران پیش بینی نشده ای همانند سیلاب آب به راحتی از مدار بهره برداری خارج شود و این امر ضرورت اجرای طرح های آبرسانی را نشان می دهد.
وی افزود: تامین آب از منطقه "پلنگ دره" بجنورد یکی از طرح های آبرسانی برای تامین آب پایدار این شهر است که اکنون بیش از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
نعیمی ادامه داد: با بهره برداری از این طرح آبرسانی، ۴۰۰ لیتر بر ثانیه به ظرفیت آب شرب این شهر افزوده می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی یادآور شد: این طرح آبرسانی شامل حفر و تجهیز هفت حلقه چاه، احداث ۲ باب ایستگاه پمپاژ، یک باب مخزن ۲ هزار متر مکعبی، یک مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی و ۲۸ کیلومتر خط انتقال است.
اجرای هزار و ۱۰۰ متر خط انتقال
نعیمی گفت: سیلاب اردیبهشت ماه امسال افزون به هزار و ۵۰۰ متر خط انتقال آب شرب در منطقه تنگه گزی شهر جاجرم خسارت زد که بلافاصله با پیگیری های لازم برای رفع مشکل آبرسانی به این شهر انجام و به صورت موقت رفع شد.
وی افزود: با تامین ۳۰ میلیارد ریال اعتبار تاکنون هزار و ۱۰۰ متر خط انتقال از ابتدای قنات منطقه تنگه گزی تا محل مخزن ذخیره ۳۰۰۰ متر مکعبی شهر جاجرم اجرا شده است.
شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیش از ۲۰۰ هزار مشترک آب در شهرها، ۱۲۱ هزار مشترک آب در روستاها و ۶۰ هزار مشترک فاضلاب دارد.
این استان شمال شرق ایران دارای یک میلیون نفر جمعیت است که ۴۴ درصد آن ها در روستاها زندگی می کنند.
نظر شما