به گزارش خبرنگار ایرنا، سروان حمزه شهمرادی روز چهارشنبه درجلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گنبدکاووس افزود: کالاهای قاچاق کشف شده که شامل اجناسی همچون لوازم خانگی، دارو، سیگار و تنباکو، روغن موتور، آرد، سوخت، برنج، سموم کشاورزی، اسباب بازی و پرندگان وحشی حفاظت شده، بودند در قالب تشکیل ۷۵ فقره پرونده به مراجع قضایی تحویل شدند.
به گفته وی، ارزش کالاهای قاچاق کشف شده توسط انتظامی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود ۳۰ میلیارد ریال بیشتر بوده است.
رییس اداره تعزیرات حکومتی گنبدکاووس هم در این جلسه گفت: در نیمه نخست امسال از مجموع ۳۰۱ پرونده حوزه قاچاق کالا وارده به شعب این اداره، ۲۹۸ پرونده آن مورد رسیدگی قرار گرفت و متخلفان به پرداخت ۱۰۱ میلیارد و ۱۸۹ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
اسماعیل روان بابیان اینکه حوزه فعالیت اداره تعزیرات گنبدکاووس علاوه بر این شهرستان، ۲ شهرستان آزادشهر و رامیان را نیز شامل میشود، افزود: بیشترین پرونده تشکیل شده قاچاق کالا در نیمه نخست امسال مربوط به قاچاق چوب آلات جنگلی و قارچ ترافل به تعداد ۱۰۴ پرونده و ارزش ۲۹ میلیارد و ۴۲۰ میلیون ریال بوده است.
به گفته وی، دارو و درمان با ۳۲ پرونده، سوخت با ۲۸، سیگار و توتون با ۲۳ و لوازم خانگی با ۶ پرونده به ترتیب بیشترین فراوانی پرونده تشکیل شده حوزه قاچاق کالا در اداره تعزیرات گنبدکاووس و در نیمه نخست امسال بوده است.
همچنین در این جلسه رییس اتاق اصناف و مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس هم گزارشی از گشتهای انجام شده بر صنف آرایشگران زنانه و مردانه، مراکز زیبایی و آرایشی و عرضه کنندگان مواد بهداشتی و آرایشی ارائه دادند و گفتند: در این بازدیدها علاوه بر تذکر کتبی به متخلفان که عموما بدون پروانه فعالیت یا در مرحله دریافت پروانه کسب بودند، در مجموع ۱۰ باب از مراکز اشاره شده نیز پلمب شد.
به گفته این ۲ مقام مسوول هم اکنون ۴۸۵ واحد آرایشگر زنانه، ۳۲۵ واحد آرایشگر مردانه و ۲۳۰ واحد فروش مواد آرایشی و بهداشتی دارای پروانه کسب در گنبدکاووس فعال هستند ضمن اینکه حدود ۳۰۰ مرکز بدون مجوز هم در این شهرستان فعالیت دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار گنبدکاووس هم در این جلسه با تاکید برضرورت برخورد جدی با فعالان قاچاق کالا در این شهرستان گفت: در این حوزه نظام و دولت هیچگونه مماشاتی با متخلفان ندارد.
رضا اصالتی افزود: بازدیدها باید غافلگیرانه و برخوردها بایستی محکم و بازدارنده باشد تا بساط عرضه کالای قاچاق در بازار از جمله در گنبدکاووس برچیده شود زیرا کالای قاچاق یک پدیده اجتماعی است که اگر به موقع و درست با آن برخورد نشود به تهدید امنیتی تبدیل خواهد شد.
وی با تاکید برضرورت برخورد جدی و پلمب واحدهای صنفی غیرمجاز واحدهای آرایشی و زیبایی در گنبدکاووس، اضافه کرد: دستگاههای متولی بایستی بدون مسامحه با چنین واحدهایی برخورد کنند.
اصالتی همچنین خواستار اجرای کامل طرح پلاک کوبی دامها، پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی، اجرای پایش تصویری در جایگاههای سوخت و واحدهای فراوری چوب و مقابله با قاچاق سوخت توسط دستگاههای متولی در گنبدکاووس سوخت شد.
شهرستان مرزی گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.
نظر شما