«رضا خرمی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه بنیاد برکت از ابتدای امسال در ۱۰۰ روستای کرمانشاه برای اجرای طرح های اشتغال زایی ورود کرده است، افزود: با توجه به حضور موثر تسهیلگران تا به امروز طرح های اشتغال زایی مناسبی به ویژه در حوزه زنجیره سبز و آبی داشته ایم.
وی گفت: از سال ۹۸ تا به امروز طرح های اشتغال زایی در ۲۰۰ روستا اجرا شده و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته بیش از هزار و ۱۰۰ طرح هدف گذاری شده که ۳۸۴ طرح تا به امروز اجرایی شده است.
مجری طرحهای بنیاد برکت در استان کرمانشاه در ادامه سخنانش اظهار کرد: حدود ۳۸۴ طرح اشتغال زایی تصویب و ۴۰۰ طرح هم در مرحله تشکیل پرونده و مابقی هم در انتظار تایید کارشناسان بنیاد است.
خرمی با بیان اینکه در این ۳۸۴ طرح حدود ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال زایی ایجاد شده است افزود: تا پایان سال با اجرایی شدن مابقی طرح های اشتغال زایی میزان اشتغال افراد به بیش از یک هزار نفر می رسد.
مجری طرحهای بنیاد برکت در استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در چهار شهرستان روانسر، جوانرود، ثلاث باباجانی و پاوه حضور موثری به ویژه در زنجیره سبز و آبی داشته است افزود: بیشتر مناطق استان کرمانشاه کوهستانی و بیشتر اراضی به صورت باغ هستند بنابراین تمرکز بر حوزه کشاورزی و باغبانی بیشتر بوده به طوری که بیش از ۵۰ درصد از طرح های اشتغال زایی در حوزه زراعت باغ ها و ۳۰ درصد هم در حوزه مشاغل خدماتی و حدود ۲۰ درصد هم در حوزه مشاغل فنی و خدماتی بوده است.
وی افزود: در حوزه مهاجرت معکوس و طرح های اجتماعی هم اقدامات موثری صورت گرفته است مانند روستای قوری قلعه که در قالب طرح گردشگری اقدامات گسترده ای داشته است و در بین چهار شهرستان استان کرمانشاه در روستای جوانرود با توجه به جمعیت زیاد آن اقدامات بیشتری انجام شده است.
به گزارش ایرنا؛ شهرستانهای پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی موسوم به منطقه اورامانات با بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در شمال غربی کرمانشاه واقع شده اند.
نظر شما