لیلا غریب روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن بیان این مطلب افزود: طرح تکام در آخرین نشستی که با حضور فرشته ساسانیt معاون امور زنان قرارگاه جهادی وزارت کشور و مسوولان استانی برگزار شد، مباحث و ابعاد پنهان موضوع مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه قرار نیست طرح تکام در همه روستاها اجرایی شود، اضافه کرد: تکام در روستاهای دارای ظرفیت اشتغال برای ساکنان دایمی اجرا میشود تا افراد بتوانند از بسترهای این طرح برای کسب و کار و تولید بهره مند شوند.
غریب تصریح کرد: افرادی که ساکنان یک روستا بودند و اکنون شهرنشین شدهاند، توانمندی روستاها را می دانند و اینکه اگر به روستا بازگردند چگونه می توانند اشتغالزایی کنند، پس از شناسایی این ظرفیتها فرد متقاضی درخواست خود را به شورا یا دهیار و سپس به بخشداری و فرمانداری اعلام می کند تا مجوزهای لازم در اسرع وقت اعطا شود.
این مسوول با بیان اینکه اشتغالزایی تنها بخشی از طرح تکام محسوب میشود، گفت: دستگاه های اجرایی ملزم هستند تا در سریع ترین زمان ممکن مجوزهای لازم برای اشتغالزایی را صادر کنند، اما در بخشهای دیگر و خارج از اشتغال نیز مسوولان باید تسهیل گر و تسریع کننده کارها باشند.
غریب خاطرنشان کرد: اگرچه طرح تکام در ۱۶ نظام مختلف برنامه ریزی شده است، اما بیشتر این طرح برروی توانمندسازی مردم پایه ریزی و متمرکز شده و تصمیم دارد که تا مردم برروی توسعه روستاها مترکز داشته باشند و دولت نیز تنها نقش تسهیل گری و تسریع کننده را ایفا کند.
نظر شما