کمال سرویها روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حدود ۶۰۰ داوطلب ثبت نام شده برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در استان توسط هیات های اجرایی با رد یا عدم احراز صلاحیت مواجه شده اند که از این تعداد ۱۹۰ داوطلب هیچ اعتراضی را ثبت نکرده اند.
وی گفت: عمده عدم احراز صلاحیت ها مربوط به سوابق پنج سال فعالیت اجرایی، قضایی و یا آموزشی داوطلبان بوده است که در بیشتر موارد باید داوطلبان مدارک و مستندات سوابق پنج ساله خود را به تایید بالاترین مقام اجرایی دستگاه خود می رساندند که به دلیل نقص یا کمبود مدارک، صلاحیت آنها توسط هیات های اجرایی احراز نشده است.
مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان خراسان رضوی بیان داشت: با داوطلبان تایید صلاحیت نشده معترض به صورت تلفنی، مکتوب و یا حضوری گفت وگو شده و پیگیر بررسی صلاحیت ها و تکمیل مدارک آنها هستیم و در صورتی که طی حدود ۲ هفته داوطلبان نتوانند مدارک مورد نیاز برای اثبات پنج سال سابقه اجرایی را به هیات نظارت استان ارائه کنند، این به منزله عدم ثبت نام آنان تلقی خواهد شد.
سرویها با بیان اینکه در این دوره از انتخابات زمان کافی برای بررسی صلاحیت داوطلبان وجود داشته است، ادامه داد: پس از مرحله جاری، بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس توسط شورای مرکزی هیات نظارت در تهران انجام خواهد شد.
وی افزود: از زمان ثبت نام قطعی داوطلبان انتخابات مجلس، حدود ۵۰ داوطلب از حضور در گردونه انتخابات انصراف داده اند.
بر اساس اعلام ستاد انتخابات خراسان رضوی؛ از مجموع هزار و ۷۴۴ داوطلب ثبت نام شده برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این استان، صلاحیت هزار و ۱۲۳ داوطلب معادل ۶۴ درصد آنان توسط هیات های اجرایی انتخابات تایید شده است.
خراسان رضوی در قالب ۱۲ حوزه انتخابیه ۱۸ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد و همچنین ۶ نماینده از این استان در مجلس خبرگان رهبری حضور دارند.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفند امسال برگزار خواهد شد که تبلیغات آن از دوم اسفندماه آغاز خواهد شد.
نظر شما