به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد "محمدعلی حاتمی زاده" طول دوره پرورش بوقلمون گوشتی را چهار ماهه بیان کرد و افزود: اکنون ۳۱ باب واحد پرورش گوشت بوقلمون در استان فعال است و در سال جاری پنج واحد جدید پرورش بوقلمون گوشتی به ظرفیت ۴۳ هزار قطعه در دوره و تولید یکهزار تن گوشت بوقلمون در سال به بهره برداری رسیده که میزان جوجه ریزی ۲ واحد آن ۲۵ هزار قطعهای است.
وی اظهار کرد: میزان سرمایه گذاری ثابت این پنج واحد حدود ۳۰۰ میلیارد ریال با اشتغالزایی بالغ بر ۲۰ نفر است که توسط بخش خصوصی ایجاد شده است.
به گفته این مقام مسئول ، ۱۶ مجوز پروانه تاسیس به ظرفیت ۶۲ هزار قطعه در استان صادر شده که با بهره برداری این واحدها در برنامه هفتم، تولید گوشت بوقلمون به بیش از پنج هزار و ۵۰۰ تن در سال افزایش خواهد یافت.
حاتمی زاده تصریح کرد: متوسط مصرف سرانه گوشت بوقلمون در ایران حدود نیم کیلوگرم است که نسبت به کشورهای پیشرو با حداقل هشت کیلوگرم مصرف، عقب هستیم و تلاش می شود تا پایان برنامه هفتم این مقدار به حدود سه کیلوگرم افزایش یابد، سهم تولید گوشت بوقلمون در دنیا حدود پنج درصد کل گوشت طیور می باشد که نشان دهنده نوپا بودن این صنعت است.
وی با بیان اینکه توسعه پرورش بوقلمون از اولویت های سازمان جهاد کشاورزی استان است، خاط نشان کرد : گوشت بوقلمون در زمره گوشت قرمز محسوب می شود و با تولید آن می توان بخشی از کمبود تولید گوشت قرمز در استان را با بهره وری بالاتر جبران کرد تا از افزایش قیمت گوشت قرمز جلوگیری شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی یزد نیز گفت: در راستای افزایش و بروز رسانی دانش پرورش بوقلمون در استان یزد دوره ای کاربردی با عنوان مدیریت پرورش بوقلمون در استان برگزار شد.
به گفته حسین محمدزاده بیش از ۷۰ نفر از کارشناسان، دامپزشکان و بهره برداران فعال در صنعت پرورش بوقلمون در این دوره شرکت کردند و با نکات کاربردی در مدیریت پرورش بوقلمون آشنا شدند.
نظر شما