ایده‌های مردم استان سمنان تا ۱۵ آذر در «رویداد ملی شهریاران» ثبت شود + فیلم

سمنان - ایرنا - دستیار استاندار سمنان در امر مردمی‌سازی دولت با دعوت قشرهای مختلف مردم استان به شرکت در «رویداد ملی شهریاران» گفت: ۱۵ آذر آخرین فرصت ارایه ایده‌ها و اقدام‌های مردم و مدیران برای شرکت در این رویداد است.

مسعود هراتی روز دوشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز سمنان افزود: دولت سیزدهم برای اینکه مصادیق مردمی‌سازی امور را مشخص کند، «رویداد ملی شهریاران» را تدوین کرده است که بر اساس آن مدیران، اقشار مختلف مردم و گروه‌های مردمی می‌توانند اقدامات و ایده‌هایی که از ۲۲ بهمن سال ۹۷، سالروز صدور بیانه گام دوم انقلاب تاکنون برای حل مسایل شهر و روستاهای استان و کشور داشته‌اند، در پایگاه اینترنتی شهریاران ثبت کنند.

وی ادامه داد: با توجه به تاکیدهای رهبر معظم انقلاب برای تبیین نحوه مشارکت مردم در اداره امور کشور، دولت سیزدهم با شعار «دولت مردمی ایران قوی» از زمانی که کار خود را آغاز کرد، تشکیل و فعالسازی ستاد مردمی را برای افزایش مشارکت در حوزه‌های مختلف در دستور کار قرار داد.

دستیار استاندار سمنان در امر مردمی‌سازی تصریح کرد: یکی از اقدام‌های ارزشمند دولت سیزدهم طرح ملی شهریاران برای تحقق مردمی سازی امور است که این طرح توسط رییس جمهور در اولین اجلاسیه ملی مردمی سازی دولت در بیست و هشتم مردادماه رونمایی شد.

وی اضافه کرد: پس از ثبت ایده‌ها یا اقدام‌ها توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی و فعالان اجتماعی و اقشار مختلف مردم، داوری در سطح استانی و ملی انجام و در قالب رویداد ملی شهریاران از برترین‌ها تجلیل می‌شود.

وی اظهار کرد: ایده‌های مردمی برتر که قابلیت عملیاتی شدن دارند از بین ایده‌ها استخراج و برای حل مسایل بهره گرفته می‌شود.

دستیار استاندار سمنان در امر مردمی‌سازی گفت: مردمی‌سازی امور یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است و رهبر معظم انقلاب هم امسال بر موضوع مردمی‌سازی اقتصاد تاکید ویژه دارند.

سعید صادقی مقدم رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان سمنان نیز در این دیدار آمادگی ایرنا را برای همراهی و همکاری مستمر رسانه‌ای با برنامه‌های مردمی‌سازی دولت در دیار دارالمرحمه اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، شرکت در طرح ملی«شهریاران» برای عموم مردم امکان‌پذیر است و اصلی‌ترین رویکرد آن نیز گفتمان‌ سازی و الگونمایی اقداماتی است که مدیران، حلقه‌های میانی و آحاد مردم را برای حل یک مساله گردهم می‌آورد.

مخاطب اصلی این طرح ملی، گروه های میانی، نخبگان، فعالان جهادی و سازمان‌های مردم نهاد هستند که می‌توانند ایده‌ها و اقدامات شاخص خود در حوزه‌های مختلف را از جمله اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و اجتماعی، بهداشت و درمان و کشاورزی ارایه دهند.

سمنان که به «دارالمرحمه» معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha