نماینده مجلس: دولت سیزدهم با اجرای طرح‌های نیمه‌تمام اعتمادافزایی کرد

سمنان - ایرنا - نماینده مردم شهرستان‌ دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت سیزدهم به اجرای طرح‌هایی پرداخت که گاه تا ۲۰ سال بلاتکلیف بودند و با این اقدام به امیدافزایی در جامعه و اعتمادسازی بین مردم پرداخت.

علی اکبر علیزاده برمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، گفت: تکمیل و ایمن‌سازی محور دامغان- معلمان و دامغان- گلوگاه از جمله مطالبه مردمی به جا مانده از پنج دوره قبل مجلس شورای اسلامی در شهرستان دامغان استان سمنان بود که حدود ۲۰ سال از عمر اجرای این طرح‌ها می‌گذرد و این روند طولانی در تکمیل طرح‌ها باعث آسیب به اعتماد اجتماعی می شد.

وی تاکید کرد: اعلام زمان ‌بندی اجرا و تکمیل طرح‌های مصوبه رییس جمهور از موارد مهم و موثر در امیدافزایی است که هر گونه کوتاهی در تحقق وعده‌ها امیداجتماعی را خدشه‌دار می‌کند.

وی اضافه کرد: در سفرهای رییس جمهور به استان‌ها باید برنامه زمان بندی اجرای طرح‌ها به عموم اطلاع‌رسانی شود تا مردم در جریان تلاش‌ها باشند.

نماینده مردم شهرستان‌ دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: تجهیز بیمارستان ۵۰ تختخوابی دامغان و ساخت بیمارستان جدید از جمله وعده‌های دور اول سفر رییس جمهور به استان سمنان بود و رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان از رویکردهای مصوبات سفر دولت بود که هنوز این وعده‌ها محقق نشده است.

امیدآفرینی با آگاهسازی مردم

علیزاده تاکید کرد: نخبگان و نمایندگان در ۲ جبهه «مواجهه با مردم» و «درون‌سازمانی» باید برای امیدآفرینی در جامعه تلاش کنند.

وی اضافه کرد: نقد سازنده و درخواست کار جدی‌تر و تسریع در انجام طرح ها از سوی دولت در جبهه درون‌سازمانی به منظور امیدآفرینی در جامعه باید پیگیری شود.

نماینده مردم شهرستان‌ دامغان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارتباط مستقیم با مردم و بررسی مشکلات آنان از نزدیک و امیدافزایی از جمله برکات سفر رییس جمهور به استان‌ها است، گفت: از شیوه‌های خوب مدیریت ارتباط با مردم و آشنایی با چالش‌ها و فرصت‌های کشور، سفرهای استانی رییس جمهور است.

تلاش دولت سیزدهم با جذب سرمایه‌گذار در شهرستان‌ها

وی بیان کرد: دولت سیزدهم برای تحقق رشد اقتصادی اقدامات ارزشمندی را انجام داد و از جمله تلاش‌ها در شهرستان دامغان جذب سرمایه‌گذار و توسعه واحدهای تولیدی، افزایش استحصال از معدن و کاهش نرخ بیکاری است.

نماینده مجلس: دولت سیزدهم با اجرای طرح‌های نیمه‌تمام اعتمادافزایی کرد

نماینده مردم شهرستان‌ دامغان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت سیزدهم در بخش خدمات عمومی از جمله راه، آب‌رسانی، درمان و آموزش اقدامات ارزشمندی را انجام داد، اما ضرورت دارد در اجرا و تکمیل طرح‌ها تسریع شود.

نماینده مردم شهرستان‌ دامغان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تکمیل مجتمع فرهنگی دیباج از جمله اقدامات ارزشمند دولت سیزدهم در شهرستان دامغان است که امیدافزایی را به همراه داشته است، اظهار کرد: وقفه در تکمیل برخی طرح‌های عمرانی در شهرستان‌ها موجب آسیب دیدن اعتماد اجتماعی می‌شود، بر این پایه انتظار می‌رود تسریع در اجرای طرح‌های عمرانی به عنوان مطالبه مردمی مورد توجه باشد.

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رییس جمهور ۱۳ آبان ۱۴۰۰ به استان سمنان سفر کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، تاکنون بیش از ۱۴۵ طرح عمرانی و زیربنایی در بخش‌های مختلف شامل راه، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، و آب و فاضلاب، از محل مصوبات سفر رییس جمهور به استان به بهره‌برداری رسید.

از مجموع اعتبارات مصوب سفر آیت الله رئیسی به استان سمنان، ۱۱۷ مصوبه با ۴۳۳ ریزطرح با اعتباری بالغ بر۳۴ هزار و ۴۴۵ میلیارد ریال مربوط به حوزه عمرانی و زیربنایی است که طی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بیش از ۲۸ هزار و ۸۵۸ میلیارد ریال به مصوبات این بخش اختصاص یافت و ۱۴۵ طرح تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.

تکمیل و بهسازی محور عباس آباد- کاهک، تکمیل و بهسازی قطعه اول راه اصلی سمنان- فیروزکوه، تکمیل مخازن آب آشامیدنی روستایی و شهری در نقاط مختلف استان به حجم بیش از ۱۵ هزار مترمکعب، تکمیل اورژانس بیمارستان کوثر سمنان، و تکمیل بیمارستان ۳۲ تختخوابی میامی، از جمله طرح‌های تکمیل شده از محل مصوبات سفر رییس جمهور به استان سمنان است.

احداث بخش سوانح و سوختگی بیمارستان کوثر سمنان، تکمیل و احداث ۲۰ مدرسه با مجموع ۱۴۵ کلاس در نقاط مختلف استان، سالن آمفی تئاتر دانشگاه گرمسار، سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه سمنان و زمین چمن مصنوعی کلاته خیج شاهرود، از دیگر طرح‌های تکمیل شده از محل مصوبات سفر رییس جمهور به استان سمنان به شمار می‌رود.

استان سمنان که به «دارالمرحمه» معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

این خطه از جانب شمال به استان‌های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان‌های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha