دکتر بهرام بیباک روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این طرح های فناورانه بیشتر در زمینه تجهیزات پزشکی، بیوتکنولوژی، هوش مصنوعی و نرم افزارهای فناوری و اطلاعات سلامت بوده است.
وی افزود: طراحی نرم افزار محاسبات بالینی برای ارزیابی و مراقبت بحرانی اطفال در اورژانس، نیم تنه شیردهی حمایتی و بررسی طرح فناورانه با عنوان طراحی نرم افزار دیجیتال آنالیز تصاویر سفالومتریک خلفی - قدامی برخی از این طرح های فناورانه سلامت است.
بیباک با اشاره به ثبت چهار اختراع توسط پژوهشگران علوم پزشکی خراسان شمالی، گفت: با این چهار اختراع جدید تعداد اختراعات ثبت شده دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی طی عملکرد دولت به ۲۰ مورد رسید.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی (تی ام سی) در علوم پزشکی خراسان شمالی، خاطرنشان کرد: این مرکز برای توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با رویکرد اشتغال در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی راهاندازی شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی افزود: اشباع شدن بازار اشتغال برای فارغالتحصیلان دانشگاهی در سال های اخیر، فراگیری یک مهارت برای هر دانشجو و فارغالتحصیل دانشگاهی را ضروری کرده است.
دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۱۷ رشته تحصیلی دارد که در هفت دانشکده آن زیر نظر ۱۹۲ عضو هیأت علمی تحصیل میکنند.
خراسان شمالی دارای ۱۱ بیمارستان و هزار و ۴۴۴ تخت بیمارستانی است و هم اکنون پنج هزار نفر در حوزه سلامت این استان خدمت رسانی می کنند.
نظر شما