چشیدن طمع شیرین «سلامت» در گلستان با گسترش پوشش بیمه سلامت

گرگان- ایرنا- پوشش بیمه‌ای رایگان پنج دهک پایین جامعه، ایجاد صندوق حمایت از بیماران خاص و سخت علاج، اجرای طرح دارویار و ارائه خدمات درمان ناباروری از جمله اقدامات دولت سیزدهم در حوزه سلامت است که توانسته کام محرومان ایران از جمله در گلستان را شیرین کند.

به گزارش ایرنا، با روی کار آمدن دولت سیزدهم، رییس‌جمهور و دولتمردان عزم خود را جزم کردند تا چهره جامعه را از فقر و محرومیت پاک کنند که در راستای تحقق این هدف، اصلاح ساختارها و تکمیل زیرساخت‌ها برای عدالت در برخورداری از امکانات درمانی و به طور ویژه درمان ناباروری و بیماری‌های خاص آغاز شد.

یکی از بخش‌هایی که دولت سیزدهم بر انجام آن تاکید داشت، عدالت در بخش سلامت بود تا مشقت محرومان و نیازمندان در درمان و رسیدن به سلامت جسم را کم کند که نتیجه آن انجام ۲۰ اقدام محوری و اثربخش با ضریب نفوذ بالا بود.

این اقدامات باعث شد بسیاری از کارشناسان حوزه اجتماعی موضوع سلامت و ضرورت گسترش آن را مورد تاکید قرار دهند اما دلیل اصرار دولت سیزدهم برای گسترش پوشش همگانی بیمه سلامت چیست؟

یک بیمار مبتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا را تصور کنید که در کنار سرپرست خانواده با وجود نیازمندی و فقر، هنگام بیماری چه سختی هایی را باید تحمل کند.

اگر چه برای افراد عادی، یک بیماری ساده پس از کسالت چندروزه التیام می‌یابد اما اثر این اتفاق برای یک خانواده مستمند به دلیل تنگنای معیشت و دشواری در تامین هزینه‌های درمان تا مدت‌ها بر جای خواهد ماند و به راحتی فراموش نخواهد شد.

همواره از پزشکان به‌عنوان ضامن سلامت جامعه و امنیت روحی بیماران یاد می‌شود اما واقعیت آن است که مسیر بهداشت و درمان بدون بیمه پایه‌ای مثل بیمه سلامت برای بسیاری از خانواده‌های نیازمند، پیچیده و دشوار بود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر این نکته تاکید دارند که «اگر بیماری به بیمارستان مراجعه می‌کند باید تدبیری اندیشیده شود تا جز درد بیماری، رنج دیگری نداشته باشد» که دولت سیزدهم تلاش کرده در پرتو فرمایشات ایشان بیمه سلامت را در جامعه ارتقا داده و در این زمینه نیز کارنامه درخشانی را از خود بر جای گذشته است.

طرح تاسیس صندوق بیماران خاص و سخت علاج و اجرای طرح دارویار با هدف اعطای یارانه به انتهای آخر زنجیره درمان از اقدامات ارزنده دولت سیزدهم در حوزه بیمه سلامت است.

استاندار گلستان اقدامات دولت در حوزه بهداشت و درمان در این استان را بی نظیر دانست و گفت: دولت سیزدهم در حوزه بیمه سلامت، تامین اجتماعی، افزایش امکانات و تجهیزات، افزایش تخت، پوشش بیمه‌ای افراد فاقد بیمه، حمایت دارویی از بیماران خاص و سرطانی و درمان های ناباروری گام‌های ارزشمندی برداشت.

علی‌محمد زنگانه با بیان اینکه در سفر نخست رییس جمهور به گلستان ۱۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال مصوبه در حوزه بهداشت و درمان انجام شد گفت: در سفر پیش‌روی رییس جمهور به استان، تلاش خود را برای تحقق مطالبات این حوزه به کار خواهیم گرفت.

وی پوشش رایگان بیمه‌ای ۲۱۲ هزار نفر از افراد فاقد بیمه در گلستان را اقدام درخشان دولت در حوزه سلامت برشمرد و گفت: حمایت از بیماران خاص و سخت علاج و پوشش بیمه‌ای درمان ناباروری از دیگر اقدامات دولت در حوزه سلامت است.

استاندار گلستان با تاکید بر اینکه دستگاه های اجرایی باید در تحقق سیسات های جوانی جمعیت کوشا باشند، بیان کرد: رایگان‌شدن هزینه درمان ناباروری به تحقق طرح جوانی جمعیت کمک شایانی می‌کند.

زنگانه با بیان اینکه فقر زیر سرسبزی گلستان پنهان است، تصریح کرد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم یکی از بخش‌ها که باید وضعیت آن مشخص و برای آن چشم‌انداز ترسیم می‌شد بخش سلامت بود که این مهم عملیاتی شده و اقدامات خوبی در این حوزه در حال انجام است.

مدیرکل بیمه سلامت گلستان نیز تعداد افراد تحت پوشش بیمه سلامت در استان را بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: ۶۰ درصد گلستانی ها از خدمات بیمه سلامت استفاده می‌کنند.

سیدمحمد حسینی اظهار کرد: در طرح دولت، دهک های یک تا پنجم جامعه به طور رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند و دهک ششم تا نهم نیز بین ۵۰ تا ۸۰ درصد از تخفیف حق بیمه برخوردار می‌شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دیگر هیچ فرد فاقد بیمه درمانی در گلستان نداریم بیان کرد: هر فرد فاقد بیمه در شهر یا روستا می تواند با مراجعه به بیمه سلامت تحت پوشش قرار گیرد.

مدیرکل بیمه سلامت گلستان گفت: اجرای طرح دارویار، پوشش بیمه‌ای نازایی و کمک به درمان زوجین نابارور، ارائه ۵۹ خدمت توانبخشی برای معلولان و اجرای تعرفه پرستاری مادران باردار از جمله اقدامات مهم بیمه سلامت در دولت سیزدهم است.

حسینی به خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و سخت علاج اشاره کرد و گفت: این صندوق از ۱۰۷ بیماری سخت علاج و مزمن حمایت می‌کند و همه مبتلایان به این بیماری، علاوه بر سهم بیمه پایه و تکمیلی، تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در طول یک سال از تسهیلات کم‌بهره استفاده کنند.

استان گلستان با یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت در شمال کشور قرار دارد که حدود ۴۷ درصد از این جمعیت در مناطق روستایی استان سکونت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha