به گزارش روز یکشنبه ایرنا از استانداری اردبیل ، سیدکمالالدین میرجعفریان در بازدید از خط دوم انتقال فاضلاب شهر اردبیل به تصفیهخانه اظهار کرد: خط اول انتقال فاضلاب شهر اردبیل به تصفیهخانه پاسخگوی نیازهای اردبیل نبود و به همین منظور اجرای خط دوم انتقال فاضلاب در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: خط دوم انتقال فاضلاب شهر اردبیل به تصفیهخانه برای تامین آب مجموعههای صنعتی اعم از کارخانه آهن اسفنجی و نیروگاه سیکل ترکیبی نقش اصلی را ایفا خواهد کرد و با بهرهبرداری از این طرح، استفاده از آبهای زیرزمینی منطقه از دستور کار خارج خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل همچنین در بازدید از پروژه ۶ کیلومتری اتصال مسیر ریلی از ایستگاه راهآهن اردبیل به کارخانه آهن اسفنجی، بیان کرد: این پروژه پیشرفت فیزیکی مناسبی دارد و بهزودی عملیات روسازی آن آغاز میشود.
در همین زمینه پیشتر مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل اعلام کرد: بیش از پنج کیلومتر از خط دوم انتقال فاضلاب شهر اردبیل به سمت تصفیهخانه، با قطر یکهزار و ۶۰۰ میلیمتر اجرا شده و بقیه این پروژه، با جدیت و پشتیبانی فنی و مهندسی در دست اجراست و با تکمیل و بهرهبرداری از این خط از سرریز فاضلاب به منهولها هنگام بارندگی جلوگیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه برای اجرای بیش از پنج کیلومتر از خط دوم انتقال فاضلاب شهر اردبیل تاکنون ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، گفت: طبق برآوردها یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال نیز برای تکمیل آن نیاز است.
اجرای پروژههای جمعآوری، انتقال و تصفیه فاضلاب در هر شهر و کشور از شاخصهای مهم توسعه است و حفظ محیط زیست، حفظ محیط شهری و جلوگیری از آلودگی جویها و معابر، افزایش ارتقای بهداشت عمومی، کاهش هزینههای درمان، استفاده چندباره از آب و بازگردان آب مصرفی به چرخه تولید از مزایای اجرای طرحهای فاضلاب به شمار میرود.
جلوگیری از آلوده شدن آبهای زیرزمینی ناشی از ورود فاضلاب به لایههای زمین در درازمدت، رشد اقتصادی ناشی از افزایش سلامت، بهداشت و بهرهوری استفاده از آب از دیگر مزایای توسعه شبکه فاضلاب است.
به گزارش ایرنا، ۳۰ شهر و ۹۹۱ روستای استان اردبیل زیرپوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل قرار دارد.
نظر شما