سید مرتضی مدنی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جرایم یاد شده در قالب ۵۰ گزارش «گران فروشی» و «فروش اجباری کالا» از واحدهای صنفی متخلف وصول شده است.
وی بیشترین تخلف را فروش اجباری کالا همراه غذا اعلام و بیان کرد: فروش اجباری کالا شامل مواردی مانند عرضه خیارشور یا سالاد همراه با غذا بوده که در نهایت مشتری حتی در صورت عدم استفاده این اقلام، هزینه را قبلا پرداخت کرده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی بیان داشت: از سوی دیگر مالیات بر ارزش افزوده کالاهای بسته بندی مانند نوشابه قبلا اخذ شده، اما در برخی رستوران ها مالیات بر ارزش افزوده همه غذای تحویل شده به مشتری اخذ می شود که تخلف است.
وی گفت: باید فقط مالیات بر ارزش افزوده غذای تولیدی واحد صنفی از مشتری رستوران گرفته شود، تخلف یاد شده مصداق گران فروشی بوده و به عنوان یک تخلف عمده در رستورانهای متخلف طرقبه شاندیز ثبت شده است.
مدنی با بیان اینکه رستورانهای متخلف طرقبه شاندیز پارسال افزون بر ۲۰ میلیارد ریال جریمه شدند، افزود: با توجه به اقدامات نظارتی شدید سال گذشته، امسال شاهد کاهش چشمگیر تخلفات واحدهای صنفی یاد شده بوده ایم.
حدود ۴۰۰ کافی شاپ و رستوران کوچک و بزرگ در شهرستان ییلاقی طرقبه شاندیز فعالیت می کنند.
بر اساس اعلام دستگاههای خدماتی شمار ساکنان شهرستان طرقبه و شاندیز حدود ۸۰ هزار نفر است که این جمعیت در ۲ شهر طرقبه و شاندیز و ۳۹ روستای دارای دهیاری سکونت دارند.
همچنین اکنون ۱۵ آبادی شهرستان طرقبه شاندیز، روستای هدف گردشگری شناخته شده و ییلاقی و گردشگر پذیر هستند.
نظر شما