به گزارش ایرنا پریسا حسنی در دومین روز از همایش پدافند غیرعامل نظام سلامت که در محل دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حال برگزاری است بیان کرد: شناخت حوادث و میزان ریسک آنها اهمیت زیادی دارد و مدیران با درک خطرات میتوانند بهترین عملکرد را در هنگام وقوع حادثه داشته باشند.
وی گفت: ایران کشوری است که همواره در معرض تهاجمات دشمنان قرار دارد به همین دلیل باید آمادگی لازم را در مقابل تهدید و بحران ها داشته باشد.
حسنی با بیان اینکه بحرانها به سه دسته طبیعی، تصادفی و انسانساخت تقسیم میشوند اظهار کرد: همواره پنج مخاطره شامل انرژی، معیشت، تورم، ذخایر غذایی و امنیت سایبری جوامع را تهدید میکند.
جانشین رییس کمیته پدافند غیرعامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: چارچوبی برای کاهش ریسک خطر حوادث و بلایا وجود ندارد و بهترین راه مقابله با آن افزایش تابآوری ( آمادگی در برابر حوادث) به منظور کاهش آسیبدیدگی است.
۷۶ درصد تهدیدات زیستی منشاء حیوانی دارد
حسنی با بیان اینکه هر عاملی که به زندگی و زیست انسان آسیب وارد کند تهدید زیستی عنوان میشود بیان کرد: ۷۶ درصد تهدیدات زیستی که انسان با آن درگیر است از طریق حیوانات منتقل میشود.
جانشین رییس کمیته پدافند غیرعامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: این تهدیدات میتوانند باعث مرگ و میر و اختلال در تجارت و اقتصاد جوامع شود.
وی گفت: گسترش شهرنشینی در سالهای اخیر نیز بر افزایش تهدیدات زیست محیطی کمک کرده و باعث افزایش بیماریهای تنفسی و عفونی شده است.
حسنی با اشاره به اینکه سهم وزارت بهداشت در مقابله با تهدیدات زیستی ۳۰ درصد است افزود: در مقابل تهدیدات زیستی دفاع زیستی وجود دارد که همکاری بین سازمانی در مقابله با این تهدیدها تاثیرگذار خواهد بود.
جانشین رییس کمیته پدافند غیرعامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: برای مقابله با تهدیدات باید مدلسازی و پیشبینیهای لازم انجام شود.
به گزارش ایرنا، همایش ۲ روزه پدافند غیرعامل نظام سلامت از روز گذشته با همکاری وزارت بهداشت در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز آغاز شده است.
نظر شما