به گزارش خبرنگار ایرنا، مرکز دولتی نگهداری، درمان و کاهش آسیب اعتیاد (مرکز ماده ۱۶) چهارشنبه شب با حضور وزیر کشور، دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر و استاندار مازندران در بابل به بهرهبرداری رسید.
سردار بابک مومنی در آیین افتتاح این مرکز ضمن تقدیر از کارفرمایان و خیرین برای توانمندسازی این قشر آسیب پذیر جامعه، افزود: مددجویان به مدت یک یا ۶ ماه در مراکز ترک اعتیاد از نظر جسمی سم زدایی می شوند اما وظیفه اصلی دستگاه های اجرایی مربوطه، کارفرمایان و خیرین، توانمندسازی معتادان بهبودیافته در یک مهارت است.
وی با بیان این که اکنون در ۲۴ استان کشور مجمع خیرین سلامت و اشتغال معتادان بهبود یافته شکل گرفته است، بیان داشت: خوشبختانه با درایت و حمایت دولیت سیزدهم، بسیج و سپاه نیز در این امر مهم ورود پیدا کرده و همکای خوبی با مراکز دولتی نگهداری، درمان و کاهش آسیب اعتیاد دارند.
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان این که در صدد هستیم تا با کمک دولت و سپاه ۱۰ مرکز جدید دولتی نگهداری و درمان اعتیاد در کشور ایجاد شود، تصریح کرد: باید همه دست به دست هم دهیم تا از فراگیر شدن اعتیاد جلوگیری شود، به طور یقین ایجاد اشتغال برای افراد بهبودیافته راهکار اصلی نجات مددجویان است.
به گزارش خبرنگار ایرنا مجموعه بازپروری (مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶) استان مازندران که با ورود سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا در بابل راه اندازی شده دارای ظرفیت اسمی حدود هزار نفر است.
این مرکز در راستای تعامل و هم افزایی سپاه مازندران با ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در کمتر از یک سال با اعتبار حدود ۳۵۰ میلیارد ریال احداث، تکمیل و آماده بهره برداری شد.
مرکز ماده ۱۶ با پیگیری مجدانه استاندار مازندران و همکاری جهاد کشاورزی استان و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این خطه از شمال کشور به بهره برداری رسید.
فاز نخست مجموعه بازپروری استان مازندران با ظرفیت حدود ۲۰۰ نفر امروز با حضور وزیر کشور به بهرهبرداری رسید و با تامین اعتبار و تکمیل فازهای ۲ و سه این مرکز ظرفیت آن به حدود هزار نفر میرسد.
این مرکز به عنوان مجهزترین مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ به معتادان متجاهر شامل پیش، حین و بعد از درمان خدمات میدهد و در زمینی به وسعت حدود هفت هکتار است که به درمانگاه و سامانههای اُپتیکی، نانوایی، لباسشویی، کارگاه های مهارت آموزی، اتاق مشاوره و فضای سبز مجهز است.
نظر شما