به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی پور روز یکشنبه در بازدید از مرکز بازپروری ترک اعتیاد بابل در جمع خبرنگاران بیان داشت: در حال حاضر ۲۰۰ نفر برای درمان در مرکز بابل نگهداری می شوند که این آمار می تواند به یک هزار نفر افزایش یابد.
وی اظهار داشت: مازندران به عنوان مقصد اصلی گردشگری کشور و معروف به دیار علویان باید عاری از اعتیاد باشدکه برای تحقق این مهم گام های موثری برداشته شد.
حسینی پور با ذکر این مطلب که با حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور ظرفیت درمان در مرکز بازپروری بابل افزایش خواهد یافت، خاطرنشان کرد: مازندران متمدن که در طول تاریخ حرف های زیادی برای گفتن داشت باید در مسیر عاری از اعتیاد قرار گیرد.
استاندار مازندران ادامه داد: نقش سپاه کربلای مازندران در راه اندازی و نگهداری این مرکز بسیار برجسته و ممتاز است و این مجموعه برای تقویت و حمایت این مرکز تلاش می کند.
نماینده عالی دولت در مازندران با ابراز خرسندی از ترخیص اولین گروه افراد بهبود یافته در مرکز بابل بیان داشت: امروز همه ما باید کمک کنیم تا این افراد بهبود یافته در زندگی احساس تنهایی نکنند.
این مقام مسوول تصریح کرد: افرادی که بتوانند پاک بودن خود را تداوم ببخشند هر ساله جوایز نفیسی به آنها اهدا خواهد شد و برای معیشت و اشتغال این افراد هم برنامه وجود دارد.
به گزارش ایرنا، مجموعه بازپروری (مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶) استان مازندران که با ورود سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا در بابل در ۲۹ آذر سال گذشته راه اندازی شده دارای ظرفیت حدود یک هزار نفری است.
این مرکز در راستای تعامل و هم افزایی سپاه مازندران با ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در کمتر از یک سال با اعتبار حدود ۳۵۰ میلیارد ریال احداث، تکمیل و آماده بهره برداری شد.
مرکز ماده ۱۶ با پیگیری مجدانه استاندار مازندران و همکاری جهاد کشاورزی استان و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این خطه از شمال کشور به بهره برداری رسید.
فاز نخست مجموعه بازپروری استان مازندران با ظرفیت حدود ۲۰۰ نفر ۲۹ آذر سال گذشته با حضور وزیر کشور به بهرهبرداری رسید و با تامین اعتبار و تکمیل فازهای ۲ و سه این مرکز ظرفیت آن به حدود هزار نفر میرسد.
این مرکز به عنوان مجهزترین مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ به معتادان متجاهر شامل پیش، حین و بعد از درمان خدمات میدهد و در زمینی به وسعت حدود هفت هکتار است که به درمانگاه و سامانههای اُپتیکی، نانوایی، لباسشویی، کارگاه های مهارت آموزی، اتاق مشاوره و فضای سبز مجهز است.
براساس ماده ۱۵ قانون مبارزه با مواد مخدر، معتادان مکلف شدهاند برای ترک اعتیاد به مراکز مجاز دولتی، غیردولتی یا خصوصی و یا سازمانهای مردمنهاد درمان و کاهش آسیب که توسط مراجع رسمی و متولی درمان کشور تعیین میشوند، مراجعه کنند.
همچنین در اجرای ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر چنانچه فرد معتاد با وجود زمینه مناسب برای درمان و امکانات لازم برای ترک اعتیاد اقدام نکند، متجاهر شناخته شده و در چنین شرایطی باید او را به مراکز درمان اجباری ارجاع داد.
۱۷ نفر از اولین گروه بهبود یافتگان در این مرکز که از شهرهای مختلف این استان بودند طی برپایی مراسمی در بابل به آغوش خانواده خود بازگشتند.
نظر شما