به گزارش روز شنبه ایرنا از خبرگزاری سما، اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت غزه گفت: اشغالگران هنوز از کمکهای پزشکی به عنوان سلاحی برای گرفتن جانهای بیشتری در نوار غزه استفاده میکنند و باید قبل از اینکه وارد یک فاجعه فراتر از انتظارها بشویم، دشمن را وادار به وارد کردن کمکها به غزه کرد.
وی اعلام کرد: آنچه وارد غزه می شود از ۷۰ کامیون در روز فراتر نمیرود و این در حالی است که نیازهای مردم مستلزم ورود هزار کامیون کمک است. از هفتم اکتبر تاکنون ۵۳ هزار مجروح در نوار غزه ثبت شده است که از این تعداد تنها ۴۱۱ نفر برای مداوا از غزه خارج شدهاند.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه تاکید کرد: بیمارستانهای رفح کوچک هستند و تیمهای پزشکی قادر به ارائه خدمات نجات به مجروحان نیستند.
وی افزود: شهر رفح به یک منطقه فاجعه بهداشتی تبدیل شده است و بیمارستان ابویوسف النجار به دلیل کشتارهای اشغالگران توان خود برای ارائه خدمات درمانی به صدها مجروح را از دست داده است.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
نظر شما