مریم قاصدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ۱۱ هزار و ۸۵۴ نفر ساعت آموزش در طرح محیط واقعی کار ارایه شد و ۴۸ هزار و ۸۹۳نفر ساعت متقاضی مهارت، از آموزشهای فنی و حرفهای خواهران خمین بهرهمند شدند.
وی بیان کرد: آموزشهای مهارتی بانوان این شهرستان به سههزار و ۳۲۴ هزار و ۲۹ نفر ساعت دانشجو، ۳۱ هزار و ۳۱۲ نفر ساعت دانشآموز و سه هزار و ۶۸۰ نفر ساعت دانشآموخته دانشگاهی ارایه شد.
رییس مرکز فنی و حرفهای خواهران شهرستان خمین ادامه داد: هفتهزار و ۵۸۵ نفر ساعت زن خانهدار و یکهزار و ۵۳۰ زن سرپرست خانوار نیز در این مدت از آموزشهای مهارتی مراکز فنی و حرفهای این شهرستان بهرهمند شدند.
قاصدی گفت: یکهزار و ۹۹۲ نفر ساعت از ساکنان مناطق روستایی، ۷۰۰ نفر ساعت مشمولان بیمه بیکاری، یکهزار و ۷۷۱ نفرساعت در محلات کم برخوردار و ۹۷۵ نفرساعت شاغلان بنگاههای اقتصادی در آموزشهای مراکز فنی و حرفهای خمین شرکت کردند.
وی با بیان اینکه، ۸۷۷ نفر دوره مهارت آموزی امسال در واحد خواهران خمین ارایه شد، اظهار کرد: مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران این شهرستان با هدف ارایه آموزشهای کوتاه مدت و کاربردی در رشتههای معماری، فناوری اطلاعات، صنایع دستی، هنری، امور مالی، بازرگانی و صنایع غذایی، توانسته گامهای بلندی برای کاهش بیکاری، افزایش رغبت و انگیزه کسب مهارت در کارآموزان بردارد.
شهرستان خمین در جنوب استان مرکزی واقع است و ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد و در این شهرستان یک مرکز فنی و حرفهای خواهران و ۲۲ آموزشگاه آزاد در رشتههای فرش، هنرهای تجسمی، طراحی و دوخت، عمران، حسابداری و رایانه فعالیت دارند.
نظر شما