به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه کردستان روز دوشنبه در این رابطه اظهار کرد: این رتبه بر اساس اعلام موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) در نتیجه پایش و ارزیابی ۱۱۵ دانشگاه دولتی، بدست آمده است.
حامد قادرزاده افزود: در این رتبهبندی، معیارهای کلی در ارزیابی و رتبهبندی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در ۶ حوزه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، بینالمللیسازی، اثرگذاری اقتصادی و خدمات اجتماعی و زیرساخت و تسهیلات است.
وی اضافه کرد: اطلاعات موردنیاز به منظور رتبهبندی دانشگاهها و موسسات پژوهشی از سه طریق اطلاعات پژوهشی بر مبنای پایگاههای ملی و بینالمللی، خوداظهاری دانشگاهها جمع آوری شده که از طریق تکمیل پرسشنامه الکترونیکی و اطلاعات آموزشی که از طریق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اختیار گروه رتبهبندی قرار داده میشود.
رئیس دانشگاه کردستان یادآور شد: بر اساس اعلام این موسسه، در رتبهبندی سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ مجموعا تعداد ۱۱۵ دانشگاه دولتی حضور داشتند که در این میان دانشگاه کردستان موفق به اخذ رتبه ۱۰ شده است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
نظر شما