به گزارش ایرنا از محیط زیست لرستان، علی سالاروند روز پنجشنبه به رسانه ها اعلام کرد: خانه های محیط زیست بهترین فرصت برای مردمی سازی فعالیت ها در راستای تفکیک پسماند از مبدا و سایر اقدامات در راستای نهادینه سازی و اجرای فرهنگ زیست محیطی هستند.
وی عنوان کرد: خانه های محیط زیست با هدف افزایش مشارکت های اجتماعی در راستای سیاست های ابلاغی و توسعه برون سپاری از سال گذشته در استان راه اندازی شدند و به زودی ۵۲۵ خانه ساماندهی خواهد شد.
وی با بیان اینکه از زمان آغاز فعالیت خانه های محیط زیستی در استان بیشترین اقدامات با رویکرد آموزشی پیگیری شده است اظهار داشت: جهت رفع چالش های استان با ارایه آموزش های مورد نیاز در راستای حفظ و حراست از محیط زیست با مشارکت عموم مردم اقدام شده است.
وی با بیان اینکه خانههای محیط زیست لرستان طی سال ۱۴۰۲ در سطح شهر، بخش و روستاها، بیش از ۱۰ هزار نفر ساعت آموزش در جوامع شهری، بومی و محلی، کلاس و نشستهای آموزشی و ترویجی ارایه کرده اند عنوان کرد: در حال حاضر بخش اعظم فعالیتهای این مراکز جهت آموزش و فرهنگسازی به منظور پیشگیری از تهدید علیه بهداشت عمومی و ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست است.
سالاروند افزود: خانههای محیط زیست جهاد کشاورزی نسبت به ارایه آموزش و نشستهای متعدد در زمینه تبیین مضرات کاه و کلش سوزی و آتشزدن بقایای گیاهی، فواید تهیه کمپوست خانگی عدم رهاسازی ظروف، سموم و سایر پسماندها در اراضی، لزوم تولید محصولات سالم، صیانت از امنیت غذایی، تفکیک پسماند از مبدا و مضرات آبیاری با فاضلاب مزارع اقدام نموده اند.
وی بیان کرد: خانه های محیط زیست طی یکسال گذشته تجربیات موفقی کسب کرده اند و امید است با توجه به ظرفیت های متعدد استان در این حوزه، اقدامات موثرتری نسبت به قبل حاصل شود.
نظر شما