به گزارش ایرنا، علی سالاروند روز یکشنبه در بازدید از کارخانه شیر پگاه لرستان بیان کرد: این بازدید میدانی با هدف بررسی وضعیت زیست محیطی کارخانه شیر پگاه لرستان به منطور رفع مشکلات منجر به قرارگیری این صنعت در لیست صنایع آلاینده موضوع ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده به عمل آمد.
وی اظهار داشت: اداره کل حفاظت محیط زیست استان همواره خود را در کنار صنعت و تولید میداند و از همکاران و کارشناسان این سازمان خواست با جدیت مشکلات زیست محیطی صنایع را پیگیری تا با رفع این مشکلات بتوانند هر ساله تعداد صنایع سبز بیشتری نسبت به صنایع آلاینده در سطح کشور معرفی کنند.
مدیرکل محیط زیست لرستان ادامه داد: خروجی های غیر مجاز فاضلاب کارخانه در این بازدید مسدود و به سمت سیستم تصفیه فاضلاب هدایت شد ، همچنین از خروجی فاضلاب به منظور بررسی کارایی سیستم تصفیه فاضلاب نمونه برداری و مقرر شد نتایج آنالیز فاضلاب به مدیران کارخانه اعلام تا در صورت وجود آلایندگی نسبت به رفع آن اقدام کنند.
سالاروند افزود: ۱۰۰ واحد صنعتی آلاینده در این استان فعال شناسایی شده اند که نیمه نخست امسال ۱۸۱ مورد پایش و نظارت از این واحدها صورت گرفت.
وی با بیان اینکه امسال ۳۵۳ پایش واحدهای صنعتی و خدماتی در این استان انجام شده است، تاکید کرد: ۴۰۴ بازدید از خوداظهاری آزمایشگاه های معتمد، ۱۴ مورد در حوزه آب زیرزمینی، ۷۰ مورد آب سطحی و ۲ مورد در حوزه خاک انجام شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان یادآور شد: متخلفان بر اساس قوانین پسماند و آلودگی خاک، به مراجع قضایی ارجاع می شوند که در این راستا امسال ۲ واحد آلاینده در شهرستان های پلدختر و دورود به دادگاه معرفی شدهاند.
سالاروند با اشاره به فعالیت حدود یک هزار و ۷۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در لرستان افزود: همچنین ۱۸ شهرک و نواحی صنعتی و مناطق ویژه در استان وجود دارد و شهرهای خرم آباد، بروجرد، الیگودرز و پلدختر دارای تصفیه خانه فاضلاب هستند و این زیرساخت در دورود، ازنا، الشتر، نورآباد، چگنی، کوهدشت و معمولان در حال احداث است.
نظر شما