راه اندازی کلینیک تخصصی بیمارستان اکباتان همدان در آینده نزدیک

همدان- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی استان همدان گفت: کلینیک تخصصی بیمارستان اکباتان در شیفت بعدازظهر به زودی فعال می شود تا با رفع دغدغه والدین کودکان در یک مکان و به صورت تخصصی خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مهدی مجذوبی روز شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: عملیات ساخت بیمارستان اکباتان از ۱۴ سال پیش آغاز شد و پنجشنبه هفته گذشته انتقال بیمار در سه مرحله به این بیمارستان صورت گرفت.

وی یادآوری کرد: برای پذیرش اینتکه بیماران در این بیمارستان از چه طیفی باشند آرای مختلفی وجود داشت اما با توجه به اینکه ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت استان همدان زیر ۱۸ سال هستند همچنین برخی شهروندان از دسترسی به خدمات سلامت در حوزه کودکان نارضایتی هایی داشتند بنابراین، این بیمارستان به اتفاق آرا به حوزه تخصصی کودکان اختصاص یافت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار کرد: بیمارستان اکباتان دارای ۲۷۰ تخت بیمارستانی است که ۱۹۰ تخت مختص بخش عمومی و مابقی تخت های ویژه، اورژانس، آی.سی.یو و زایمان است.

مجذوبی همچنین گفت: این بیمارستان دارای بخش های مختلف از جمله آزمایشگاه رادیولوژی، سی.تی.اسکن است با این وجود دنبال استقرار ام.آر.ای نیز در این مرکز هستیم.

وی تاکید کرد: با وجود راه اندازی این بیمارستان تخصصی همچنان برای بهره گیری از بخش تروما باید به بیمارستان بعثت مراجعه کرد و در صورت بروز سوانح، مصدومان زیر ۱۸ سال همانند گذشته به بیمارستان بعثت منتقل می شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: ارائه خدمات جراحی و داخلی در این بیمارستان شروع شده و اتاق عمل هم از امروز دارای شیفت پرسنلی شده و اتاق های عمل از نظر تجهیزات تکمیل شده و پیگیریم در آینده نزدیک تمام خدمات جراحی در این بیمارستان ارائه شود.

بیمارستان اکباتان و نقش موثر آن در گردشگری سلامت

مجذوبی با بیان اینکه بیمارستان اکباتان در حوزه گردشگری سلامت نقش مهمی دارد،گفت: اکباتان سومین بیمارستانی است که در زمینه بین المللی سازی و گردشگری سلامت کارسازی شده است.

وی افزود: برای گردشگری سلامت از ظرفیت بخش خصوصی در کنار بیمارستان های دولتی استفاده می شود و سه مرکز خصوصی نیز مجوز گردشگری سلامت را گرفتند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: بین المللی سازی دارای شاخه های مختلف از جمله حوزه آموزش، گردشگری سلامت، تبادل فناوری، تبادل استاد و دانشجو است.

مجذوبی به بیان اقدامات حوزه سلامت در ۲ سال گذشته پرداخت و اظهار کرد: ۲ هزار و ۸۰۰ تخت خوابگاهی در دولت سیزدهم به شمار تخت های موجود اضافه شده که ۸۰۰ تخت مربوط به استان همدان است.

وی افزود: خوابگاه های ریحانه ۲، شهید همدانی و بلوک متاهلی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان در دولت سیزدهم بهره برداری شد و همچنین دنبال احداث خوابگاه بین المللی برای دانشجویان پسر و دختر خارجی هستیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان اینکه پارک علم و فناوری این دانشگاه راه اندازی شده است،اظهار کرد: حوزه تحقیقات دانشگاه در دو سال گذشته درخشان عمل کرد به گونه ای رتبه های برتر در حوزه تحقیقاتی را به خود اختصاص داد.

مجذوبی افزود: ۱۰ شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان مستقر هستند با این اوصاف دنبال توسعه بخش فناوری و تولید هستیم .

استقبال اندک همدانی ها از پویش سلامت

وی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: پویش ملی سلامت در راستای غربالگری دیابت و فشار خون، با آمادگی کامل پرسنل و مراکز بهداشتی آغاز شد که با این وجود جایگاه استان در اجرای این طرح در کشور خوب نیست.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان یکی از علل پایین بودن رتبه همدان در کشور، استقبال نکردن مردم است در حالیکه با شناسایی به موقع می توان از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد.

مجذوی بیان کرد: علوم پزشکی همدان در حوزه کشف بیماری های غیرواگیر عملکرد خوبی ازخود به جا گذاشته است، به گونه ای که کشف بیمار مبتلا به فشار خون رتبه ۶ و مشکوک به دیابت رتبه چهارم کشور را داریم که نشان دهنده کیفیت کار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha