"محمد قیصرزاده" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امروزه کشاورزان، روستائیان و عشایر بهعنوان قشر مولد و زحمتکش جامعه و همچنین سایر جامعه هدف در سراسر کشور تنها با پرداخت حداقل هفت میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و حداکثر ۳۰ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال از سن ۱۸ تا ۵۰ سالگی می توانند به عضویت صندوق بیمه درآمده و از خدمات این بیمه بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: ۹۵ هزار نفر از کل جمعیت استان ایلام بهعنوان جامعه هدف تعیین شده که تا کنون بیش از ۴۲ هزار نفر آن عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر هستند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ایلام با بیان اینکه از مجموع بیمه شدهها، ۲ هزار و ۱۷۰ نفر بازنشسته و در حال دریافت مستمری از صندوق هستند، یادآور شد: از مجموع سه هزار ۳۳۹ نفر سهمیه اختصاص یافته به استان، تا امروز ۸۴ درصد از این سهمیه محقق شده است.
قیصر زاده ادامه داد: علاوه بر روستائیان، عشایر و کشاورزان، رانندگان حمل بار و مسافرین شهری، شاغلان حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی، زنبورداران، بافندگان فرش و گلیم و جاجیم، کارکنان مراکز و شرکتهای وابسته به نظام مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی ساکن در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر نیز از گروههای هدف این صندوق هستند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان ایلام پرداخت مستمری سالمندی، پیری، از کارافتادگی، مستمری به بازماندگان، امکان نقل و انتقال سوابق بیمهای از سایر صندوقهای بیمهای به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و بالعکس را از جمله مزایای پوشش بیمهای این صندوق برشمرد.
به گزارش ایرنا، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در سال ۱۳۸۴ با مصوبه هیات دولت و به منظور حمایت از روستاییان و عشایر و کشاورزان در ایران تاسیس شد تا این اقشار نیز زیرپوشش حمایتهای اجتماعی قرار گیرند.
این صندوق یکی از صندوقهای زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و رویکرد آن ارائه خدمات بیمه اجتماعی بلندمدت به کشاورزان، روستائیان و عشایر در بخشهای مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت است.
نظر شما