محمد اصل مرزی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه نساجی بروجرد تا پیش از آغاز به کار دولت سیزدهم در ۲ فاز ریسندگی و بافندگی فعال بود، اظهار کرد: واحد دوزندگی و رنگرزی دیجیتال نساجی بروجرد سال گذشته در قالب طرح توسعه این واحد صنعتی با توجه به تاکیدات رییس جمهور مبنی بر حمایت از تولید راه اندازی و افتتاح شد.
وی با بیان اینکه روزانه ۵۵ هزار متر پارچه در کارخانه نساجی بروجرد تولید می شود، افزود: بیش از سه هزار میلیارد ریال تسهیلات ریالی و ارزی برای خرید و تجهیز ماشین آلات و پرداخت بدهی های معوق توسط دولت سیزدهم به این واحد بزرگ تزریق شده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد بیان کرد: همچنین سال گذشته در راستای افزایش کمی و کیفی تولیدات این واحد صنعتی ماشین آلات جدید مورد نیاز با دریافت تسهیلات ارزی از خارج کشور تامین و نصب شد.
اصل مرزی تاکید کرد: بیش از ۱۰ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری لرستان و فرمانداری شهرستان بروجرد برای حل مشکلات و هم افزایی ادارات دولتی پشتیبان از قبیل سازمان تامین اجتماعی، دستگاه های خدمات رسان مانند گاز، آب، برق و امور مالیاتی برگزار گردیده است.
وی اضافه کرد: کارخانجات نساجی شهرستان بروجرد که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پارچه در کشور محسوب می شود که در سال ۱۳۸۹ به بخش خصوصی واگذار شده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد ادامه داد: اکنون بیش از ۵۰ درصد تسهیلات کم بهره به واحدهای صنعتی و صنفی این شهرستان تزریق شده است.
هم اکنون یک هزار و ۸۵۰ کارگر در بخش های مختلف صنعت نساجی بروجرد مشغول فعالیت هستند.
نظر شما