عامل کندی طرحهای برق رسانی خراسان کمبود نقدینگی و وجود معارضان زمین است

مشهد-ایرنا- مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: کمبود نقدینگی و وجود معارضان زمین عامل اصلی کندی اجرای برخی طرحهای برق در سه استان خراسان‌ رضوی، شمالی و جنوبی است.

حسین محمودی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مشهد افزود: تلاش شده است طرحهای برق رسانی در حال اجرا در خراسان رضوی متوقف نشود، مشکل معارضان زمین برخی از پروژه های برق رسانی با تلاش بی وقفه کارکنان شرکت برق منطقه ای خراسان حل شده است.

وی با ذکر مثالی در خصوص توقف برخی ازطرحهای برق رسانی به دلیل کمبود نقدینگی ادامه داد: تکمیل پست برق "گرمه" در استان خراسان شمالی که یکی از طرحهای این شرکت است به ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که مسوولان شهرکهای صنعتی باید به تعهدات خود در این زمینه عمل کنند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: عملیات اجرایی ساخت پست برق ۱۳۲ کیلوولت شهرستان گرمه ۷۰ درصد پیشرفت اجرایی دارد که در صورت عمل کردن شهرک های صنعتی به تعهداتشان و تامین اعتبار سهم استان خراسان شمالی تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.

محمودی افزود: برای نخستین بار در کشور، شرکت برق منطقه ای خراسان چندین طرح بزرگ را در شهرستان های مختلف همزمان برای برق‌رسانی به شهرک های صنعتی آغاز کرده که در حال تکمیل است مثلا برای توسعه برق شهرکهای صنعتی "گرمه" و "جاجرم" در خراسان شمالی ساخت پست ۱۳۲ کیلوولت برق به همراه احداث ۱۷ کیلومتر خط انتقال برق با مشارکت شهرکهای صنعتی در حال انجام است که تا کنون پیشرفت اجرایی قابل قبولی دارند.

وی با اشاره به عملیات اجرایی پست های برق "خوسف" و "دیهوک" در خراسان جنوبی و طرح تامین برق منطقه ویژه اقتصادی بجنورد که توسط شرکت برق منطقه ای خراسان در حال اجراست ادامه داد: از دیگر طرحهای بزرگ برق منطقه ای خراسان می توان به طرح تامین برق شهرک صنعتی "فاروج" در خراسان شمالی اشاره کرد که به زودی آغاز می شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خراسان گفت: افزون بر این، پیشتر برق رسانی به ۱۳ شهرک صنعتی در سه استان خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی در دولت سیزدهم آغاز شده بود که از این تعداد، هفت شهرک، بزرگ هستند و سهم زیادی در تولید و اشتغال مناطقشان دارند همچنین از طرحهای برق رسانی مزبور، شهرکهای صنعتی قوچان، تبادکان، سبزوار، گناباد، جغتای، کاشمر و شهرک صنعتی شماره پنج مشهد مربوط به خراسان رضوی هستند.

محمودی افزود: در سال ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی مصوبه ای داشت که در آن به دولت اجازه داده شد تا کمکهای لازم را برای تامین آب و برق شهرک های صنعتی تا ورودی آنها انجام دهد از این رو لازم است که نقدینگی مورد نیاز برخی از طرحهای برق رسانی به شهرکهای صنعتی تامین شود.

به گزارش ایرنا، شرکت برق منطقه ای خراسان که در مشهد مستقر است، مسوولیت تامین برق استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی را برعهده دارد.

بیشتر بخوانید:

برق منطقه‌ای خراسان بیشترین طرح‌های تامین برق شهرک‌های صنعتی کشور را بر عهده دارد+ فیلم

ظرفیت تامین برق در هشت شهرک صنعتی خراسان رضوی در حال افزایش است

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha