به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدامیر سامع روز یکشنبه در یکصد و هفدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: با توجه به اینکه دهمین ماه سال نیز در حال سپری شدن است و طبق زمانبندی باید پروژههای عمرانی بجای ۵۰ درصد حدود ۶۵ تا ۷۰ درصد پیشرفت داشته باشد، بنابراین باید در ایام پیشرو با شتاب بیشتری فعالیت کنیم.
وی اضافه کرد: لازمه تحقق این امر، افزایش همکاری در بخشهای مختلف شهرداری مانند تملک، طراحی، برگزاری به موقع مناقصات، تسهیل در تشریفات قانونی و واگذاری به پیمانکاران، نظارت بر اجرا و تامین مالی است.
نایب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به پروژههای کلان و شاخص ادامه داد: بر همین اساس یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال دیگر به بودجه حلقه چهارم ترافیکی اصفهان اضافه شد.
رینگ چهارم ترافیکی(حلقه حفاظتی) با مجموع ۸۰ کیلومتر مسافت در حال تکمیل است و شهرهای اصفهان، دولتآباد، ابریشم، دُرچه و خمینی شهر را شامل میشود.
سامع به دریافت نکردن کامل عوارض آلایندگی اشاره و تصریح کرد: لازم است مسوولان استان حق و حقوق شهر را پیگیری کنند زیرا مدیریت شهری بیش از ۹۰ هزار میلیارد ریال در مقولههایی مانند محیط زیست و خدمات شهری هزینه کرده اما در این پیوند، رقمی خیلی کمتر از چهار هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.
لزوم اطلاعرسانی در باره آخرین وضعیت تونل سوم کوهرنگ
عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر اصفهان نیز گفت: قولی که برای پمپاژ آب به اصفهان از طریق تونل سوم کوهرنگ از سوی وزیر نیرو داده شد باید پیگیری شود.
احمد شریعتی افزود: بر اساس قول وزیر نیرو، از امروز تا آغاز پمپاژ عملی آب تنها ۳۴ روز زمان وجود دارد و باید برای امیدآفرینی در مردم، اخبار مرتبط با آن اعلام شود.
رییس شورای اسلامی شهر اصفهان نیز گفت: با توجه به سیاستهای کلان اقتصادی دولت و بانک مرکزی و سیاستهای مالی انقباضی برای کنترل تورم، بخش عمده منابعی مانند عوارض آلایندگی، عوارض سوخت، جرائم و ارزش افزوده از طریق دولت به حساب شهرداریها واریز نشده است.
محمد نورصالحی خاطرنشان کرد: مدیریت شهر، فارغ از هرگونه سیاست انقباضی، هزینههای مستمری دارد که نیاز است مُطالبات آن از سوی دولت پرداخت شود و دستگاههای دولتی نیز باید در این راستا همکاری کنند.
عباس حاج رسولیها رییس کمیسیون سرمایهگذاری، اقتصادی و گردشگری شورای شهر اصفهان نیز گفت: ظرفیت بالایی در مقوله دانش بنیان و هوش مصنوعی در این خطه وجود دارد و برای بهرهگیری از این پتانسیل باید کوشش بیشتری شود.
به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی پروژه انتقال آب کوهرنگ سه شامل سد و تونل در سال ۱۳۷۷ با هدف تأمین آب به میزان حدود ۲۵۰ میلیون مترمکعب در سال برای تأمین بخشی از کمبود آب منطقه مرکزی ایران آغاز و قرارداد ساخت سد تونل سوم کوهرنگ نیز در سال ۱۳۸۹ بسته شد و قرار بود در سال ۹۳ به بهرهبرداری برسد که تاکنون محقق نشده است.
وزیر نیرو در سفر اخیر خود به اصفهان قول شروع پمپاژ آب از تونل سوم کوهرنگ در سال آبی جاری و آغاز عملیات احداث سد آن در نخستین فرصت را داده بود.
زایندهرود به طول بیش از ۴۰۰ کیلومتر بزرگترین رودخانه منطقه مرکزی ایران است که از کوههای زاگرس مرکزی بویژه زردکوه بختیاری سرچشمه گرفته و در کویر مرکزی ایران به سمت شرق پیش میرود و به تالاب گاوخونی در شرق اصفهان میریزد.
نگاهی به خشکیهای دورهای رودخانه زایندهرود، کاهش تخصیص آب کشاورزی، فرونشست زمین، ریزگردها، مشکلات عدیده زیست محیطی بخصوص برای تالاب بینالمللی گاوخونی و آمار و ارقام مربوط به بارندگیها در حوضه آبریز زایندهرود بعنوان یکی از اصلیترین منابع آب مرکزی ایران لزوم اجرای هرچه سریعتر پروژههای آبی در این خطه را گوشزد میکند.
نظر شما