«مرتضی مینوئی»، روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به صدور هشدار نارنجی از سوی هواشناسی، افزود: فعالیت این سامانه در برخی نواحی همراه با کولاک خواهد بود.
وی با تاکید بر آمادگی دستگاه های امدادی و خدماتی برای مقابله با حوادث احتمالی، اظهار کرد: شهرداری ها، راهداری ها، هلال احمر و پلیس راه از جمله دستگاه های اجرایی خدمات رسان باید تمهیدات لازم برای مواجهه با شرایط اضطراری را اتخاذ کنند.
سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری آذربایجانشرقی بر آمادگی ماشین آلات مورد نیاز، جلوگیری از توقف و تردد در حریم، بستر و حاشیه رودخانه ها و مسیل ها، پاکسازی آبروها و کانال های عبور آب درون شهری و برون شهری و پاکسازی دهانه پل ها تاکید کرد.
مینوئی، از رانندگان و مسافران خواست امروز از سفرهای غیرضروری به مناطق کوهستانی و برفگیر استان خودداری و در صورت ضرورت در سفرهای برون شهری به این مناطق احتیاط و خودرو خود را به زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی مجهز کنند.
وی همچنین بر رعایت احتیاط در تردد از کنار ساختمان های نیمه کاره و عدم توقف خودرو در کنار ساختمان های نیمه کاره و درختان فرسوده، محکم کردن سازه های سبک، داربست ها، تابلوهای تبلیغاتی و اسکان اضطراری در مکان های امن در مواقع بروز حوادث تاکید کرد.
مینوئی، از کشاورزان نیز خواست به توصیه های کارشناسان جهادکشاورزی توجه کنند.
به گزارش ایرنا، بارش برف، برودت هوا، یخبندان و لغزندگی معابر امروز موجب غیرحضوری شدن مدارس برخی از شهرهای استان همچنین بارش سنگین برف و کولاک موجب بروز ترافیک سنگین در برخی راههای استان و بسته شدن راه ۳۰۰ روستا شد.
آذربایجان شرقی منطقه ای سردسیر و کوهستانی است و از لحاظ تقسیم بندی های اقلیمی جزو مناطق نیمه خشک به حساب می آید.
آب و هوای این استان به طور کلی سرد و خشک بوده ولی به علت تنوع توپوگرافیکی از اقلیم های متفاوتی برخوردار است.
آذربایجان شرقی همواره زیر تأثیر بادهای سرد شمالی و سیبری و بادهای مرطوب دریای سیاه و مدیترانه و اقیانوس اطلس همچنین بادهای محلی متاثر از کوهستان های سبلان در شرق، سهند در غرب و جنوب غربی، رشته کوه های قره داغ در شمال، رشته کوه های تخت سلیمان و ربط در جنوب، ارتفاعات بزقوش در جنوب شرق و قوشاداغ در شمال شرق استان قرار دارد.
نظر شما