به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ حبیب موسوی روز دوشنبه در نشست خبری افزود: تخلفات رانندگی باید به عنوان رذیلت اخلاقی تلقی شود نه فضیلت اخلاقی، درحالی که جای چنین فرهنگ سازی خالی است.
وی با بیان اینکه شهروندان معضل ترافیک را بیشتر از چشم پلیس راهور می بینند، اظهار کرد: حل معضل در گرو سه اصل مهندسی ترافیک، آموزش و اجرای مقررات است و اگر این امور باهم جلو نرود و اجرا نشود، معضل ترافیک حل نمی شود.
موسوی آموزش را از مولفه های اثر گذار در موضوع ترافیک عنوان کرد و یادآورشد: متاسفانه این مولفه مهم مغفول مانده و فعالیت ارگان های متولی در این زمینه کم فروغ بوده است و در واقع آموزش و فرهنگ سازی ترافیک در جامعه لنگ می زند.
وی با بیان اینکه طی ۹ ماهه امسال ۹ هزار دستگاه خودرو به دلیل تخلفات رانندگی در استان توقیف شد، گفت: این میزان با اینکه نسبت به سال گذشته ۱۰۷ درصد رشد کرده ولی معضل ترافیک را هم کم نکرده است چراکه سایر مولفه ها به درستی اجرا نمی شود.
رییس پلیس راهور استان زنجان با بیان اینکه پلیس از عملکرد خود در خصوص اعمال قانون تخلف های رانندگی دفاع می کند، افزود: این روش تنها روش حل معضل ترافیک نیست.
وی با بیان اینکه تعداد خودروهای استان زنجان بیش از ۶۰۰ هزار دستگاه است، افزود: از لحاظ تعداد خودرو به ازای جمعیت، استان زنجان از میانگین کشور خیلی بالا است.
موسوی افزود: بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه موتور سیکلت نیز در استان وجود دارد و در این حوزه هم شاهد رشد چند برابری هستیم.
وی خاطرنشان کرد: طی ۱۰ سال گذشته تعداد خودروها در استان پنج برابر شده ولی آیا میزان و عرض معابر هم به این نسبت اضافه شده است؟
رییس پلیس راهور استان زنجان گفت: متاسفانه با این وضعیت، حمل و نقل عمومی هم لنگ می زند و شهروندان اغلب ترجیح می دهند با وسیله شخصی تردد کنند.
موسوی با بیان اینکه بر اساس برآوردها میزان رعایت قوانین رانندگی در استان زنجان از میانگین کشور بالاتر است، تصریح کرد: زنجان در میزان اعمال قانون تخلفات رانندگی، در بین استان های متوسط کشوری است و در جایگاه ۱۶ و ۱۷ قرار دارد.
نظر شما