روح الله خدام عباسی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بررسی فنی و آزمون این نازلها با هدف صیانت از حقوق مصرف کنندگان انجام میشود.
وی ادامه داد: بررسی صحت عملکرد نازلهای عرضه سوخت، یکی از وظایف قانونی سازمان ملی استاندارد و از مصادیق حقوق شهروندی است و به صورت فصلی و موردی باید صحت عملکرد این نازلها مورد بررسی قرار گیرد.
وی بیان کرد: در صورتی که در زمان آزمون، صحت عملکرد نازل مطابق با استاندارد مربوطه باشد، برچسب آزمون دورهای بر روی آن نازل نصب می شود و در غیر این صورت، چنانچه عملکرد نازلی مطابق با استاندارد مربوطه نباشد، نازل مورد نظر در همان زمان به وسیله کارشناسان شرکت پخش فرآورده های نفتی استان تعمیر می شود و دوباره مورد آزمون قرار می گیرد.
رییس اداره اندازه شناسی، اوزان و مقیاس های اداره کل استاندارد استان سمنان اضافه کرد: آزمون صحت وسایل سنجش از جمله نازلهای عرضه سوخت مایع، با توجه به وظایف و ماموریتهای تعیین شده در ماده هفت قانون «تقویت و توسعه نظام استاندارد» انجام میشود.
خدامعباسی تاکید کرد: مصرفکنندگان در زمان دریافت سوخت خودرو دقت داشته باشند که برچسب صحت عملکرد دستگاه نصب شده باشد.
وی یادآور شد: آزمون دوره ای نازل های سوخت مایع نظیر بنزین و گازوئیل از نظر صحت عملکرد مشمول مقررات استاندارد اجباری است و اداره کل استاندارد با جدیت آن را اجرا می کند.
رییس اداره اندازه شناسی، اوزان و مقیاس های اداره کل استاندارد استان سمنان گفت: رعایت حقوق مصرف کنندگان در تولید کالا و خدمات به مردم خط قرمز اداره کل استاندارد استان است و با رهیافتهای علمی و کارشناسی از نابهسامانیها در ارایه خدمات جلوگیری میشود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، نازل های سوخت مایع بر اساس برنامه ریزی انجام شده، دستکم چهار بار در سال مورد آزمون دوره ای قرار می گیرند.
استان سمنان دارای ۹۰ جایگاه عرضه سوخت است.
نظر شما