۲ بهمن ۱۴۰۲، ۸:۴۲
کد خبرنگار: 2581
کد خبر: 85358010
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

کارآفرینی دختر مرزنشین گلستانی با پخت کیک کارتونی

گنبدکاووس- ایرنا- سارا صابری از زمانی که خودش را شناخت، فهمید که علاقه زیادی به پخت کیک تولد و آشپزی دارد. او که از کودکی خود را به جای شخصیت‌های آشپز کارتون‌های تلویزیونی تصور می‌کرد، بعدها راه تبدیل این رویا به واقعیت را در پیش گرفت و حالا در شهر مرزی «کرند» استان گلستان، یک آشپز کارآفرین و مطرح است.

به گزارش ایرنا، پخت کیک‌های رنگی با خامه فراوان و یک دانه گیلاس قرمز در وسط آن توسط شخصیت‌های کارتونی از انسان تا حیواناتی مانند تام و جری همواره باعث خوشحالی سارا در کودکی بود و در رویاهایش چندین بار این کیک‌ها را پخته و درباره شیرینی و فرم و شکل آن نظر داده بود.

سارا دوست داشت به‌جای این شخصیت‌ها کیک بپزد در دوران جوانی زمانی که بیماری کرونا مردم را خانه نشین کرده بود، به فکر تحقق این رویا افتاد و با پیمودن مکرر مسافت ۱۴۰ کیلومتری کرند- گنبدکاووس در کلاس‌های پخت کیک و آشپزی شرکت کرد.

این دختر ترکمن مرزنشین در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: برای رسیدن به طعم و شکل مورد نظرم بارها با پخت کیک‌های مختلف در خانه، خانواده‌ام را درگیر چالش نظردهی کردم و آرام آرام وقتی یک کیک جدید می‌پختم و مورد تشویق خانواده قرار می‌گرفتم، به این باور رسیدم که می‌توانم یک قناد شوم.

کارآفرینی دختر مرزنشین گلستانی با پخت کیک کارتونی

سارا صابری با اشاره به علاقه زیادش به تزئین کیک و طراحی تم تولد و جشن‌ گفت: سال اول به صورت خانگی اقدام به پخت کیک کردم و برای فروش تولیدات خود با برند «سارا کیک» در شبکه‌های مجازی تبلیغات انجام دادم و از همان ماه اول سفارش زیادی از اهالی شهر کرند و روستاهای اطراف داشتم به طوری که به سختی می‌توانستم پاسخ تقاضاها را بدهم.

وی که آخرین فرزند یک خانواده ۱۰ نفره است افزود: علاوه بر طعم، ظاهر کیک هم برایم اهمیت زیادی دارد و تلاش می‌کنم طرح‌های به‌روز را بر روی کیک‌هایم پیاده کنم و مشتریان از این موضوع رضایت فراوانی دارند.

این کارآفرین ادامه داد: بعد از یک سال که به صورت خانگی کار کردم با دریافت تسهیلات یک میلیارد ریالی کمیته امداد توانستم با حمایت خانواده یک کارگاه کوچک در حیاط خانه‌ام راه‌اندازی کنم و با استخدام چهار نیروی کار، فعالیتم را گسترش دهم.

صابری افزود: در حالت عادی روزانه بیش از ۱۰ سفارش کیک مجلسی در کنار سایر تولیدات شیرینی‌پزی در فروشگاه خود واقع در شهر کرند دارم و در مناسبت‌ها از داخل شهر و یا روستاهای اطراف بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ سفارش کیک به این قنادی داده می‌شود.

به گفته وی، با وجود اینکه محصولات قنادی را با سود کم به فروش می‌رسانم اما به برکت حمایت مردم و ابراز علاقمندی‌ نسبت به طعم و کیفیت محصولات، روز به روز به تعداد مشتریانم افزوده می‌شود و در برخی مواقع تا هفت نفر نیروی کمکی هم برای پاسخگویی به سفارشات می‌گیرم.

صابری که مدرک کارشناسی آموزش ابتدایی دارد، افزود: جوانان اگر با امید و باور به استعداد و توانمندی خود وارد هر حرفه‌ای که به آن علاقه دارند، شوند به طور قطع موفق خواهند بود.

به گزارش ایرنا، شهر «کرند» حدود ۶ هزار و ۳۰۰ نفر جمعیت شامل قوم ترکمن دارد.

این شهر در فاصله ۱۴۰ کیلومتری گنبدکاووس و ۱۵ کیلومتری مرز کشور ترکمنستان قرار دارد.

اهالی این شهر مرزی بیشتر کشاورز و دامدار هستند ضمن اینکه بانوان «کرند» نیز در تولید انواع صنایع دستی از جمله «سوزن‌دوزی و نواربافی ترکمن، بافته‌های‌داری و غیرداری مانند گلیم، قالی و نمدمالی و همچنین حصیر بافی و پاپوش‌های سنتی» مهارت دارند.

وجود ۱۵۰ کارگاه خانگی تولید صنایع دستی در «کرند» گواه اهتمام و مهارت ویژه بانوان هنرمند این شهر مرزی در تولید انواع دست بافت‌های ترکمنی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha