به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی شهرداری کرمانشاه؛ کامجو غلامی افزود: طی جلسات متعدد با سازمانهای مردم نهاد دوستدار محیط زیست، برنامهریزیهای لازم برای کاشت نهالهای بومی زاگرس مانند بلوط، داغداغان، بادام کوهی، پسته کوهی و ارغوان در سطح شهر کرمانشاه انجام شده است.
وی با بیان اینکه پروژه پارک جنگلی سراب قنبر یکی از محلهای مورد نظر برای کاشت نهال است، ادامه داد: همچنین چالهکنی در قسمت جنگلی پارک غربی، قسمت جنگلی پارک شرقی و باغ گلها برای کاشت نهالهای انجام شده است.
غلامی گفت: در مرحله اول و به عنوان آغاز طرح، تعداد ۲ هزار نهال در مکانهای هدف کاشته خواهد شد؛ مزیت بزرگی که این درختان دارند این است که خودرو هستند و نیاز چندانی به آبیاری انسانی ندارند.
وی افزود: منظور از اینکه نیاز به آبیاری انسانی ندارد به این معنی که چنانچه بذر یا نهال آنها در طبیعت کاشته شود تنها در سالهای اول نیاز به آبیاری مختصری دارند و بعد از آن نیاز خود را از بارندگیهای سالانه تأمین میکنند.
رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری با تاکید بر حفظ و گسترش فضای سبز شهری گفت: این درختان در فرایند چند میلیون ساله تکامل ویژگیهای بقا در طبیعت خشن را به دست آوردهاند و در مقابل آفتها و بیماریها مقاومت بالایی از خود نشان میدهند.
به گزارش ایرنا، برنامه کاشت یک میلیارد اصله نهال در دولت سیزدهم برای حفاظت از خاک کشور از سال گذشته آغاز و همسو با این رویکرد استان های مختلف باید تعهدات خود را در اجرای طرح عملیاتی کنند.
طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت از سال ۱۴۰۲ به مدت چهار سال و با کمک مردم، دستگاه های اجرایی، سازمان های مردم نهاد و جامعه شهری و روستایی اجرا خواهد شد.
مساحت جنگل ها و مراتع استان کرمانشاه یک میلیون و ۶۳۰ هزار هکتار است که رتبه ششم مساحت جنگل های زاگرس را داراست.
نظر شما