به گزارش خبرنگار ایرنا، « سید داوود میررحیمی» روز شنبه در نشستی که با حضور خبرنگاران به مناسبت برگزاری رویداد ملی کارآفرینی و فناوری های نوین آموزشی برگزار شد، افزود: دبیرخانه این رویداد ملی از تیرماه سال جاری با هدف شناسایی، آموزش و معرفی ۱۰ استارتاپ برتر در این حوزه آغاز به کار کرد.
وی یکی دیگر از اهداف برگزاری این رویداد را تشکیل زیست بوم نوآوری و فناوری های نوین آموزشی دانست و اظهار کرد: در این رویداد ایده ها و فناوری هایی که صاحبان آن ثبت نام کرده اند بررسی می شود که در روز اول ارزیابی منتخبین اصلی صورت می گیرد و در روز دوم نیز برگزیده های اصلی نهایی انجام و رتبه بندی آن ها انجام می شود.
فناوری های نوین آموزشی توسعه پایدار جوامع را رقم می زنند
میررحیمی با بیان اینکه در این رویداد سرمایه گذاران و نمایندگانی از بخش دولتی و خصوصی حضور می یابند، گفت: فناوری های نوین آموزشی با پیشرفت علم و فناوری یک فرصت جهانی هستند که توسعه پایدار جوامع را رقم می زنند.
وی افزود: فناوری های نوین آموزشی از جمله هوش مصنوعی، متاورس، واقعیت مجازی و افزوده موضوعاتی هستند که امروز در صحنه انتقال دانش و فناوری و ایجاد یادگیری اثربخشی خود را از طریق کاهش هزینه های انتقال و افزایش کیفیت یادگیری خود را نشان می دهند.
رییس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) ادامه داد: اکنون دیگر فقط نشستن در کلاس ها و حضور فیزیکی پاسخگو نیست و در بعضی از حوزه ها انتقال آموزش ها به مخاطبین شاید سال ها طول بکشد ولی از طریق فناوری های نوین در چند دقیقه به فراگیران منتقل می شود.
وی اضافه کرد: در کشور ما تاکنون به اکوسیستم نوآوری از این فناوری های نوین آموزشی پرداخته نشده است که در هفته معلم سال جاری این زیست بوم را با مشارکت بخش خصوصی که شرکت اینولند است رقم زدیم و به دنبال این هستیم که شرکت ها و استارتاپ هایی که در این حوزه فعال هستند گرد هم آمده و شبکه ای از کارآفرینان را در این حوزه شکل دهیم.
میررحیمی گفت: با تشکیل زیست بوم نوآوری و فناوری های نوین آموزشی شبکه کارآفرینان این بخش در کشور شکل می گیرد.
وی با بیان اینکه این زیست بوم را در تمام حوزه ها از جمله صنعت، خدمات و کشاورزی شکل می دهیم، افزود: اگرچه حوزه فعالیت این مرکز آموزشی در بخش کشاورزی است ولی رویداد را فراتر از بحث کشاورزی دنبال می کنیم و صنعت و خدمات هم در این رویداد مورد توجه است که بخش مهمی از این رویداد به صنعت و خدمات اختصاص دارد.
میررحیمی تصریح کرد: فناوران حوزه کشاورزی را با رویکرد کشاورزی حرکت می دهیم تا زیست بوم فناوری های نوین کشاورزی نیز شکل گیرد.
وی بیان کرد: با شکل این شبکه با کمترین قیمت ، افراد از طبقات مختلف اجتماعی با آموزش هایی که به تولید ثروت بیشتر با مهارت ها و اشتغال مولد می انجامد آشنا می شوند و این نوع مهارت ها دیگر برای طبقه خاصی نیست؛ به ویژه در بخش کشاورزی در تلاش هستیم بهره برداران از طریق این فناوری ها آخرین روش های به کار گرفته در مزارع را فرا بگیرند.
نظر شما