به گزارش خبرنگار ایرنا، تاسیس پایگاه امداد و نجات جاده ای فرسفج، و شهید گنجی در تویسرکان، پایگاه امداد و نجات خواهران در منطقه گنجنامه و شهر قهاوند، پایگاه امداد و نجات پاسارگاد در جاده اسدآباد - کنگاور در این دولت بهره برداری شده است.
همچنین با تلاش دولت سیزدهم بهره برداری و تکمیل پایگاه های آورزمان در ملایر، شهید میرزایی و پایگاه امداد کوهستان دشت میشان با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال سرعت گرفت و در حال حاضر ۱۸ پایگاه امداد جاده ای در استان همدان فعال است.
البته برخی از پایگاه ها زیرنظر هلال احمر همدان در گذشته به صورت موقت و در مناسبت های مختلف از جمله طرح نوروزی دایر می شد که با تلاش های صورت گرفته اینها به پایگاه های دائمی تبدیل شده و هم اینک به صورت ۲۴ ساعته و شبانه روزی در حال خدمت رسانی به مردم است.
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان، یکی از این پایگاه ها در جاده مسیر کوهستانی گنجنامه - تویسرکان دایر شده است که در تابستان به مسافران عبوری و در زمستان با توجه به مسدود شدن مسیر به کوهنوردان امداد رسانی می کند.
علی سنجربگی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۵ روستا در مسیر جاده گنجنامه - تویسرکان قرار دارد همچنین این پایگاه در مجاورت بلندترین و مرتفع ترین نقطه همدان و مسیر تردد کوهنوردان است.
وی افزود: ایجاد پایگاه امداد جاده ای در بزرگراه همدان و نزدیکی روستای روعان، جاده همدان- قزوین و روستای قلعه قباد در مسیر نورآباد به نهاوند نیز در حال پیگیری است تا در طرح آمایش سرزمینی قرار بگیرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان ادامه داد: به روز رسانی تجهیزات ارتباط رادیوئی به ارزش ۴۰ میلیارد ریال، خرید تجهیزات امدادی پایگاه ها به ارزش ۴۰ میلیون ریال، خریدلباس و تجهیزات انفرادی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال، خرید تجهیزات آموزشی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
سنجربگی همچنین از تاسیس و راه اندازی شعبه جمعیت هلال احمر در شهرستان تازه تاسیس درگزین، جذب ۶۳ امدادگر و نجاتگر واجد شرایط به صورت شرکتی خبر داد.
وی اضافه شدن سه دستگاه خودروی نجات، ۲ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه کامیون، یک دستگاه خودروی کمک دار سبک به ناوگان خودرویی امداد و نجات استان به ارزش بیش از ۹۰۰ میلیارد ریال را از اقدامات صورت گرفته دولت سیزدهم در راستای تقویت ناوگان خودرویی هلال احمر همدان دانست.
امداد رسانی به بیش از یک میلیون نفر
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان گفت: ثمره راه اندازی این پایگاه و افزایش شمار پایگاه های موجود تسهیل در امدادرسانی به مسافران و در راه ماندگان بوده است به گونه ای که معاونت امداد و نجات هلال احمر همدان با انجام یک هزار و ۹۸۱ عملیات به یک میلیون و ۱۵۷ هزار نفر در 2 سال گذشته (دولت سیزدهم) امداد رسانی کرده است.
سنجربگی افزود: ارسال یک هزار و ۱۰۰ دستگاه چادر امدادی به زلزله زدگان شهرستان خوی، جمع آوری کمک های نقدی برای زلزله زدگان کشور افغانستان و مردم مظلوم فلسطین به میزان چهار میلیارد و ۶۲۸ میلیون ریال، جمع آوری کمک های بشر دوستانه برای مردم غزه شامل ۸۰ تن روغن، ۲ تن برنج و پنج میلیارد ریال کمک نقدی، اجرای ۲۹۵ پروژه داوطلبی محرومیت زدایی با مشارکت پنج هزار و ۲۷۲ نفر داوطلب و بهره مندی ۱۴۸ هزار نفر به ارزش ۱۴۰ میلیارد و ۵۰۲ میلیون ریال از اقدامات بشر دوستانه هلال احمر همدان در ۲ سال گذشته است.
وی ادامه داد: حوزه جوانان جمعیت هلال احمر در دولت سیزدهم سه هزار و ۸۴۰ برنامه برگزار و ۴۷۳ هزار نفر از این برنامه ها بهره مند شدند.
سنجربگی خاطرنشان کرد: همچنین حوزه داوطلبان یک هزار و ۷۳۳ طرح به ارزش ۳۵۵ میلیارد و ۲۱۳ میلیون ریال با بهره مندی از ۱۶ هزار داوطلب اجرا کردند و ۳۶۰ هزار نفر از عواید این طرح ها بهره بردند.
نذر آب
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان گفت: اجرای طرح نذر آب در استان سیستان و بلوچستان شهرستان سیب و سوران به ارزش ۳۵ میلیارد ریال با مشارکت ۱۴۰ داوطلب و بهره مندی ۴۱۸ هزار نیازمند در این دولت صورت گرفت.
سنجربگی اضافه کرد: همچنین طرح نذر آب در ۲ روستای کوهین شهرستان کبودرآهنگ و روستای کنجوران تویسرکان به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۲۲ میلیون ریال با مشارکت ۲۰۳ داوطلب و بهره مندی ۱۰ هزار و ۶۱۴ نفر اجرا شد.
وی افزود: جمع آور کمک های مردمی نقدی و غیر نقدی برای زلزله زدگان کشور ترکیه و سوریه با حضور ۱۰۵ داوطلب به ارزش پنج میلیارد و ۵۹۳ میلیون ریال توسط جمعیت هلال احمر استان همدان پیگیری و انجام شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان ادامه داد: پویش هلال رحمت و تهیه سبدهای غذایی و عیدانه از عید نوروز تا ماه مبارک رمضان به تعداد هفت هزار و ۹۲۹ سبد به ارزش ۴۸ میلیارد و ۳۹۹ میلیون ریال با مشارکت یک هزار و ۱۰۳ داوطلب و بهره مندی ۳۰ هزار و ۱۸۱ نفر انجام شده است.
سنجربگی اظهار کرد: ارسال یک میلیون بطری آب معدنی و ۱۵ تانکر آب در تنش آبی به وجود آمده در شهر همدان توسط جمعیت هلال احمر کشور و توزیع خانه به خانه آب آشامیدنی با همکاری داوطلبان، امدادگران و جوانان همدان صورت گرفت.
نظر شما