جایزه ملی مسئولیت پذیری به برگزیدگان همایش ترویج اخلاق حرفه‌ای اعطا می‌شود 

تهران- ایرنا- معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران از اهتمام این دانشگاه برای تعریف و اعطای جایزه مسئولیت پذیری به برگزیدگان بخش‌های مختلف دهمین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، مهدی شهبازی در دهمین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی که امروز، یکشنبه اول بهمن ماه در سالن اجلاس سران برگزار شد، افزود: دانشگاه های تهران و علوم پزشکی تهران در دوره جدید مدیریتی خود تلاش کرده‌اند که در جهت کیفی‌سازی برنامه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ارنباط با صنعت گام بردارند و از کمیت‌گرایی فاصله بگیرند.

وی ادامه داد: دو دانشگاه «علوم‌پزشکی تهران» و «تهران» موضوع مساله‌محوری و نیاز جامعه را سرلوحه خود قرار داده‌اند، در دو سال اخیر نگاه این دو مجموعه و فارغ از رتبه بندی هایی که معمولا در دانشگاه های غیر مترقی و غیر پیشرو انجام می شود، ارزش آفرینی است و آنها خدمت به جامعه را سرمایه خود قرار داده اند.

دانشگاه‌های «علوم‌پزشکی تهران» و «تهران» مساله محوری را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند

رییس شورای سیاست گذاری دهمین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی به برگزاری این همایش اشاره کرد و اظهار داشت: دومین همایش بین‌المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی به حوزه‌هایی مختلف مانند فرهنگ، هنر، بهداشت، فقرزدایی، اقتصادی،امنیتی،سیاسی،ارتباط با صنعت، علم و فناوری، خانواده و سایر حوزه‌های توجه کرده است و سرآمدان حوزه مسئولیت‌پذیری اجتماعی معرفی می‌شوند.

شهبازی با بیان اینکه مسئولیت‌پذیری اجتماعی در کارگروه‌های متفاوت مورد بررسی قرار گرفته است، ادامه داد: سرآمدان حوزه مسئولیت‌پذیری اجتماعی با توجه به چهار گزینه «ارائه خدمت بدون چشم‌داشت»، «مقبولیت اجتماعی و خوش‌نامی»، «اثرگذاری اجتماعی» و «اخلاق‌مداری و وظیفه‌شناسی» انتخاب شده‌اند.

وی یادآور شد: دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه صنعت پتروشیمی امروز میزبان برپایی این همایش هستند ، دانشگاه تهران به همراه دانشگاه علوم پزشکی تهران در دور جدید مدیریتی تلاش می کنند در راستای کیفی سازی فعالیت های آموزش پژوهش و فرهنگ و اجتماع و ارتباط با صنعت از کمی گرایی پرهیز کنند و نگاه کیفی به موضوعات داشته باشد.

معاون دانشگاه تهران با بیان اینکه در راستای ارتقای ارزش های اخلاقی و مسئولیت پذیری اجتماعی موضوعات خاص و ویژه ای در دستور کار قرار گرفته است، افزود: این همایش با همایش های ادوار گذشته تفاوت هایی دارد، قرار است به صورت هدفمند دسته بندی موضوعی صورت گیرد.

شهبازی ادامه داد: بیشتر ملاک هایی هم که بر اساس موضوع ها در این همایش انتخاب شد، در راستای شاخص های مسئولیت پذیری اجتماعی در حوزه های فرهنگ و هنر، عمران و آبادانی، فقرزدایی، خانواده ، محیط زیست، ورزش، خدمات اقتصادی، امنیت، حوزه سیاسی، حوزه آموزش، صنعت، علم و فناوری و حوزه سازمان های مردم نهاد است که بر مبنای شاخص های زیر برگزیدگانی معرفی شدند که در دو بخش امروز خدمت سرآمدان هستیم.

وی گفت: بیشتر شاخص های ما در راستای انتخاب برگزیدگان و سرآمدانه ملی یا مسئولیت پذیری اجتماعی از جمله برای خدمت بدون چشم داشت است چراکه عزیزانی هم که در جلسه ما حضور دارند و به نام هستند در حوزه مسئولیت پذیر اجتماعی عزیزانی هستد که عمدتا دنبال دیده شدن نبوده اند و نیستند و یکی از شاخص های مدنظر ما برای انتخاب برگزیدگان اخلاق مداری و وظیفه شناسی و در نهایت گستره خدمت بی منت است.

به گزارش ایرنا،‌دهمین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی" و رونمایی از نشان مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران عصر امروز با حضور سیدمحمد مقیمی رییس دانشگاه تهران و حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، جمعی از شخصیت های سیاسی و دانشگاهی در سالن اجلاس سران برپا شد.

در این همایش که با میزبانی دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود، قرار است محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی سخنرانی کند.

هدف از برگزاری همایش بین المللی ترویج اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی ایجاد شبکه سازی و ارتباط بین کنشکران و سازمان ها و نهاد ها است. مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌های نسل چهارم در ایران و جهان از دیگر اهداف و محورهای مهم این همایش است.

محمدعلی کیانی دبیر اجرایی دهمین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، تکریم و تجلیل سالیانه چهره‌های شاخص حقیقی و حقوقی و مؤثر در ارائه خدمات و حمایت‌های اجتماعی و دامن زدن به فرهنگ مهرورزی و دیگردوستی را از اهداف و برنامه‌های همایش اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی عنوان کرد.

وی پاسخگویی، قانونمندی، یاریگری، خیرخواهی و آینده‌نگری را از مولفه‌های مسئولیت‌پذیری اجتماعی برشمرد و گفت: این گردهمایی سالیانه با حضور دانشگاهیان مسئولیت‌پذیر، فعالان نهادهای مدنی، داوطلبین موسسات ملی و گروه‌های جهادی برگزار می‌شود.

دانشگاه‌های «علوم‌پزشکی تهران» و «تهران» مساله محوری را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند

دبیر اجرایی دهمین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی با بیان اینکه اثرگذاری‌های اجتماعی دانشگاه با ترویج اخلاق حرفه‌ای و تعمیق مسئولیت‌پذیری اجتماعی در سطوح مختلف فردی، نهادی، سازمانی و بنگاه‌ها ارتقا پیدا می‌کند، گفت: مسئولیت اجتماعی بر تعهّد اجتماعی به عنوان پایه و اساس رفتار یک فرد، شرکت یا سازمان در جامعه تأکید دارد و در مبانی دینی نیز به روشنی به آن اشاره شده است و عامّه مردم و توانگران را نسبت به بستر زیستِ اجتماعی و همنوعان خویش، مسئول و پاسخگو می‌داند.

کیانی از ایجاد فضای به اشتراک گذاشتن تجارب و دستاوردهای علمی، مهارتی، ارتباطی و اجتماعی حوزه مسئولیت‌پذیری اجتماعی در قالب رویدادهای به‌هم‌رسانی، به عنوان یکی از کارکردهای این همایش سالانه نام برد و گفت: نهاد دانشگاه با ارائه مدل‌های کارا و اثربخش توانمندسازی به شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی در راستای توسعه پایدار منطقه‌ای، می‌توانند نقش اثرگذار خود در زمینه مسئولیت‌پذیری اجتماعی ایفا کند.

وی بر ارزیابی علمی تأثیرات اجتماعی پروژه‌های مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی مبتنی بر نقشه آمایش سرزمین تاکید کرد و اظهار داشت: در این ارزیابی‌ها لازم است میزان اثرگذاری این پروژه‌ها در تشویق عمومی و تهییج نوجوانان و جوانان کشور برای مشارکت و پذیرش مسئولیت‌های اجتماعی در جامعه سنجیده شود تا شرکت‌ها و دستگاه‌ها از فعالیت‌های نمایشی که از سوی برخی شرکت‌ها به نام مسئولیت اجتماعی صورت می‌گیرد، فاصله بگیرند و جهتگیری مناسبی برای کارآمدسازی فعالیت‌های این حوزه رقم بزنیم.

تجلیل از ۱۵ چهره در دهمین همایش ملی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی
۱۵ چهره فعال در حوزه مسئولیت‌پذیری اجتماعی یکشنبه شب اول بهمن ماه به عنوان چهره‌های شاخص دهمین همایش ملی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران معرفی و تجلیل شدند.

معرفی و تجلیل از این ۱۵ شخصیت، با حضور حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهدی شهبازی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و یوسف نوری مشاور وزیر امور خارجه و وزیر سابق آموزش و پرورش در سالن اجلاس سران صورت گرفت.

دکتر محمد سلیمانی استاد دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه آموزش، دکتر غلامعلی افروز استاد ممتاز دانشگاه تهران در حوزه خانواده، دکتر محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت در حوزه عمران و آبادانی، دکتر حبیب کاشانی در حوزه ورزش، دکتر زهرا حسینی‌تبار در حوزه خانواده، دکتر عباس مصلی‌نژاد در حوزه فرهنگ، دکتر حمید چوبینه در حوزه سازمان‌های مردم نهاد، دکتر عبدالرحمن رستمیان در حوزه بهداشت و درمان، سیاوش میرحاجی در حوزه صنعت، دکتر محمدرضا واعظ مهدوی در حوزه عمران و آبادانی، زنده‌یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی در حوزه علم و فناوری و محسن ابریشمی در حوزه سازمان‌های مردم نهاد و مهندس غلام پیروزی، مهندس مهدی ریزوندی و سیما علی‌پور در حوزه اهدای وقت و تخصص به عنوان چهره‌های فعال در حوزه مسئولیت‌پذیری اجتماعی معرفی و تجلیل شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha