سید محمد موسوی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: منطقه ۱۱ بدلیل مرکزیت شهر روزانه پذیرای ۲ میلیون نفر جمعیت شناور است، بازارهای متعددی در محدوده این منطقه قرار دارد که نظم بخشی به تردد و حفظ زیست پذیری شهری همزمان با ارایه خدمات به شهروندان از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: یکی از بازارهای معروف و پرمخاطب تهران با عنوان بازار فروش عمده مواد غذایی در محله انبار نفت قرار دارد که به دلیل رعایت نشدن حقوق شهروندی از سوی برخی کسبه، شاهد اعتراض شهروندان به سد معبر هستیم، واحدهای مسکونی تبدیل به انبار تجاری غیر مجاز شده است؛ تردد خودرو به دلیل بی توجهی به پارک و کمبود پارکینگ سخت شده و مردمی که در این محله سکونت دارند و زندگی میکنند از وضع موجود گله مند هستند.
شهردار منطقه ۱۱ اظهار کرد: ما طرحی را برای انضباط بخشی به وضعیت کسب و کار در این منطقه آغاز کردهایم که چند وجه دارد، پارکینگ عمومی را در محله احیا و عوامل معبربان و شهربان را در محدوده مستقر کردیم بیش از ۳۰ واحد صنفی که به تذکرات بی توجه بودند طبق قانون به دستور مرجع قضایی پلمب شدند و بیش از ۵۰ انبار غیرقانونی را هم شناسایی و از دستگاه قضایی رای تخلیه گرفتیم.
وی ادامه داد: در مسیر اجرای این طرح با پلیس راهور؛ اتحادیه اصناف بنکداران؛ نیروی انتظامی و دادستانی ارتباط و همکاری خوبی داریم، البته حل معضلاتی که چندین سال متمادی گریبانگیر شهر بوده را نمیشود در محدودیت زمانی رفع کرد اما با این حال در تلاش هستیم.
موسوی در خصوص موضوع مجموعه تئاتر شهر و محدوده آن نیز گفت: موضوع احداث حریم مجموعه تئاتر شهر از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد و متولیان هنر و تئاتر شهر دنبال میشد و توسط وزارت ارشاد در حال انجام است، شهرداری تسهیلگر اجرای طرح است و موظف به ساماندهی دست فروشان اطراف این مجموعه هستیم.
به گفته وی، ملک شهرداری روبروی مجموعه تئاتر شهر در آن سوی خیابان با متراژ ۲ هزار متر مربع به ارزشی بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال را برای تجمیع و ساماندهی دست فروشان اختصاص یافته که بنا به دلایلی تاکنون این اقدام انجام نشده بود.
شهردار منطقه ۱۱ تهران تاکید کرد: معاش شهروندان و کاهش آسیب اجتماعی دغدغه ما است اما انضباط شهری و رفع سدمعبر نیز جزو وظایفمان است که اکنون یک مطالبه عمومی است ما نمی توانیم بگوییم مرکز شهر که تردد بالایی دارد و مردم در محدوده آن زندگی میکنند را با خودخواهی به قشری بسپاریم که بیش از ۶ متر پیاده رو را برای بساط گستری سد کنند.
موسوی یادآور شد: بر همین اساس اقدامات خود را ابتدا با تذکر آغاز کردیم؛ افراد را شناسایی و اطلاع رسانی هم کردیم و منتظریم تا مراحل پایانی احداث غرفهها در ملک سرمد به پایان برسد و دستفروشان را منتقل و ساماندهی کنیم.
به گفته وی، در کنار ساماندهی دستفروشان نیازمند که شناسایی شده اند برخی هم هستند که در پوشش دستفروشی با فعالیتهای غیرقانونی درآمد های نجومی دارند و دلسوزی برای این قشر غلط است چرا که نظم شهر را مختل کرده اند و ما افرادی که شناسایی کردهایم را به دستگاه قضایی معرفی میکنیم.
موسوی اضافه کرد: در مراحل اجرای این طرح شاهد همراهی مردم برای ایجاد انضباط شهری هستیم و این نشان دهنده اعتماد مردم به مدیریت شهری و به ستوه آمدن از وضع موجود است که با قدرت کنار شهروندان؛ هنرمندان و کسبه گله مند چهار راه حضرت ولیعصر (عج) و محلات مرکزی شهر برای نظم شهری خواهیم ماند.
به گزارش ایرنا، منطقه ۱۱ شهرداری تهران یکی از مناطق مرکزی شهری تهران است که از شمال با منطقه ۶، از غرب با منطقه ۱۰، از شرق با منطقه ۱۲ و از جنوب با منطقه ۱۶، از ناحیه جنوب غربی با منطقه ۱۷ همسایه است.
این منطقه از شمال به میدان انقلاب و خیابان آزادی، از شرق به خیابانهای وحدت اسلامی و حافظ، از جنوب به میدان راهآهن و خیابان شوش و از غرب به خیابانهای نواب صفوی و شهید ابراهیمی (عباسی) و میدان نه دی (حقشناس) محدود میشود.
منطقه یازده یکی از پرترددترین مناطق تهران است که بر اساس گزارش شهرداری منطقه روزانه ۲ میلیون مسافر در سطح این محدوده تردد میکنند که اغلب جهت رسیدن به سایر مناطق شهری یا انجام امور اداری خود از معابر آن استفاده میکنند.
نظر شما