پژوهشگران حوزه‌های فناوری با یکدیگر رقابت می کنند

تهران - ایرنا- جشنواره پژوهش‌های کاربردی مساله‌محور (Research Pitch) برای نخستین بار و با هدف شناسایی و ایجاد رقابت میان پژوهشگران حوزه‌های فناوری و هم‌افزایی بین شرکت‌های عضو پارک با محققان، پژوهشگران و اندیشمندان دانشگاهی در ۶ حوزه برگزار می شود.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، این رویداد با هدف شناسایی و ایجاد رقابت میان پژوهشگران حوزه‌های فناوری و هم‌افزایی بین شرکت‌های عضو پارک با محققان، پژوهشگران و اندیشمندان دانشگاهی و همچنین جذب افراد و تیم‌هایی با پتانسیل بالا در اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور از طریق معرفی ظرفیت‌های حمایتی پارک فناوری پردیس، در ۶ حوزه‌ برگزار می شود.

سلامت و تجهیزات پزشکی، برق، الکترونیک و رباتیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوش‌مصنوعی، صنایع غذایی و کشاورزی، آب، انرژی و محیط زیست، معدن و صنایع معدنی این ۶ حوزه را تشکیل می دهند.

پژوهشگران حوزه‌های فناوری با یکدیگر رقابت می کنند

هدف از جشنواره پژوهش‌های کاربردی مسئله‌محور (Research Pitch) پیوند نظام‌مند پژوهش‌های علمی و زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور و تقدیر و حمایت از فعالان و کنشگران پژوهش‌های مسأله‌محور، فرهنگ‌سازی و ترویج گفتمان پژوهش‌های مسأله‌محور، ایجاد بستر تسهیلگری پژوهش‌های علمی کشور در جهت مهارت‌افزایی و تحقق کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و ایجاد پویایی پژوهشی در توسعه نسل‌های نوین دانشگاهی هم‌جوار پارک‌ فناوری پردیس اعلام شده است.

مخاطبان جشنواره شامل دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اساتید، اعضای هیات علمی دانشگاه‌های کشور و پژوهشگران فعال در مراکز تحقیقاتی کشور هستند.

اختتامیه اولین دوره این رقابت همزمان با رویداد اینوتکس در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

در راستای پوشش هرچه بهتر، ریسرچ پیچ با سفر به ۶ استان کشور، ‌بهترین تحقیقات در زمینه محورهای عنوان شده را شناسایی و به تجاری‌سازی آنها کمک می‌کند.

استان‌های منتخب اولین جشنواره پژوهش‌های کاربردی مسئله‌محور به شرح زیر است:

کرمانشاه؛ ۱۳ دی‌ماه

سیستان و بلوچستان؛ ۲۰ دی‌ماه

یزد؛ ۱۱ بهمن‌ماه

تهران؛ ۲۵ بهمن‌ماه

بوشهر؛ ۲ اسفندماه

آذربایجان غربی؛ ۱۶ اسفندماه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha