به گزارش خبرنگار ایرنا،« اصغر جهانگیر» روز چهارشنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب استان مرکزی در اراک، افزود: عقبافتادگیهایی در فرهنگسازی وجود دارد که لازم است همه دستگاهها به وظایف خود در این راستا در ابعاد مختلف عمل کنند، زیرا فرهنگ سازی موجب شکلگیری کارهای بزرگ میشود.
وی بیان کرد: مسئلهای به عنوان حکمرانی راه امروز در دنیا به طور کامل عملیاتی شده و هر فردی سهم خود را در جادهها میداند و همه دستگاهها نیز باید وظایف خود را در حوزه جادهها بدانند و به آن عمل کنند.
معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، در ادامه درباره عوامل تصادفات در کشور، گفت: تلاش شده از تجربه دنیا در حکمرانی راه، استفاده شود تا ساماندهی در جادههای کشور به نحو مطلوبی شکل گیرد.
جهانگیر اظهار کرد: برای مقابله با آسیبهای اجتماعی باید تغییر در نگرشها شکل گیرد و تا زمانیکه این تغییر نباشد، نمیتوان انتظار داشت دولت و حاکمیت بتواند آسیبها را کاهش دهد.
وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: نسل جوان جامعه به واسطه فضای وسیع مجازی در خطر است و این فضا مدامدر حال افزایش است و به نوعی در حال فاصله انداختن بین فرزندان و والدین است که همه باید هوشیار باشند و مراقبتهای لازم را به کار گیرند.
معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اضافه کرد: جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و صنایع به مسایل اجتماعی کمک میکند و در این راستا دولت سیزدهم گامهای بلندی برداشته و برنامههای زیادی نیز در دستور کار دارد.
جهانگیر عنوان کرد: غرب در تلاش است تا برای نفی ارزشها به کشور آسیب وارد کند اما همه باید هوشیار باشند و در راستای حفظ ارزشها و پاسداشت خون شهدا از هیچ کوششی دریغ نکنند.
وی با بیان اینکه، دستگاه قضا به واسطه نگاه امام راحل و در سایه جمهوری اسلامی توانسته، فضای اسلامی را محقق کند، گفت: مشروعیت نظام به خاطر مهر ولایت در بخشهای مختلف از جمله اقتصاد، اجتماعی و سیاسی محقق میشود.
معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، به انتخابات ۱۱ اسفندماه اشاره کرد و افزود: مشارکت مردم در این آزمون سیاسی اقتدار ایران اسلامی را افزایش میدهد و نقشه شوم دشمنان را بار نقش بر آب میکند.
جهانگیر بیان کرد: ملت ایران همواره موقعیت شناس است و با حضور به موقع در صحنه و در روز ۱۱ اسفندماه، حماسه جدیدی خلق میکنند.
وی اظهار کرد: ایجاد فضای رقابتی در انتخابات امری ضروری است و نباید این حق را از مردم گرفت.
۲۱۲شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه میکنند.
نظر شما