جواد سپاهی روز دوشنبه در این باره اظهار کرد: سرعت بخشی در امور صادرات، واردات و توسعه ترانزیت با بهره گیری از خدمات سامانه آشکار ساز کامیونی اولین دستاورد این سامانه است.
وی ادامه داد: شفاف سازی فرایند نظارتی و حذف عنصر انسانی در نظارت و کاهش اعمال فردی یکی دیگر از دستاوردهای این سامانه است.
فرماندار چابهار گفت: با توجه به موقعیت چابهار و حجم کالاهای وارداتی و صادراتی نیاز بود این سامانه جانمایی و امروز به بهرهبرداری برسد.
معاون اداره کل گمرک چابهار نیز با قدردانی از نگاه ویژه رییس کل گمرکات ایران به چابهار گفت: شرکت دانش بنیان سرمایه گذاری عمرانی و بین الملی طوسا با سرمایه گذاری یکهزار و ۴۰۰ میلیارد ریال مبادرت به سرمایه گذاری در این بخش کرده است.
خدارحم ترشابی ادامه داد: سازنده این سامانه شرکت دانش بنیان پرتوسازان سلامت سپاهان بوده که تمامی قطعات تولیدی ۱۰۰ درصد داخلی است.
وی افزود: این سامانه در عرصه سه هزار متر مربعی با سالن اسکن تصویری یکهزار متر مربع و ساختمان اداری ۳۰۰ متر مربع با ظرفیت اسکن کامیونی هر ساعت ۱۰۰ تا ۱۲۰ کامیونی را دارا است.
معاون اداره کل گمرک چابهار خاطرنشان کرد: کاهش قاچاق کالا با تسریع و تسهیل از طریق هوشمند سازی فرایند بازرسی یکی دیگر از مزایای این سامانه در امر خدمات رسانی است.
وی بیان کرد: کاهش هزینه های مالی و صرفه جویی در وقت رانندگان ناوگان، کاهش بازرسیهای غیر هوشمندانه و در نهایت کاهش تراکم و ترافیک کامیونها را از ویژگی های دیگر این سامانه عنوان کرد.
ترشابی گفت: با استقرار این سامانه فرایند انجام بازرسی هرخودرو ناوگان سنگین حدود ۴۰ثانیه می باشد وخسارت های وارده به بار به صفر درصد میرسد.
نظر شما