نامزد مجلس: باید از برخی افراد برای نامزد شدن خواهش می شد

تبریز - ایرنا - نماینده مجلس و نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابی تبریز، آذرشهر و اسکو به اهمیت شرکت در انتخابات یازده اسفند اشاره کرد و گفت: به عقیده من باید از برخی افراد برای نامزد شدن در انتخابات خواهش می شد.

به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان که سابقه چهار دوره حضور متوالی در مجلس شورای اسلامی را دارد و یکی از نمایندگان باسابقه در مجلس است روز دوشنبه با حضور در ایرنا و استفاده از فرصت تبلیغاتی که از سوی این خبرگزاری در اختیار وی و دیگر نماینده ها قرار گرفته است، افزود: اعتقادم بر این است و تاکید رهبر معظم هم بر این بود که بستر باید فراهم شود دنیا منتظر است و کاری به حضور نامزدهای انتخاباتی چپ و راست ندارد و میزان مشارکت را دنبال می کند از این رو برخی که می توانستند به حضور پرشور کمک کنند باید در این انتخابات نامزد می شدند.

پزشکیان گفت: رهبری بارها تاکید کرده اند و در سخنرانی شهریور ماه نیز تاکید فرمودند که مجلس از ترکیب افراد با تضاد افکار شکل گیرد اما این گونه نشده است.
وی افزود: کلی افراد از سوی شورای نگهبان تایید شده اما جامعه آنها را نمی شناسد و آنها نمی توانند جذب مشارکت کنند اما عده ای هستند که مرجع هستند و با آمدنشان مشارکت بالا می رفت.
وی گفت: مجلس باید مثل اوایل انقلاب که از همه قشرها و فکرها در آن بود باشد.

نامزد مجلس: باید از برخی افراد برای نامزد شدن خواهش می شد

توسعه بدون زیرساخت بی معنی است

پزشکیان به مشکلات و معضلات زیست محیطی و اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: دریاچه ارومیه، زیرساخت و راه ارتباطی از جمله مواردی هستند که همواره مورد توجه مجمع نمایندگان استان بوده زیرا معتقدیم که توسعه بدون زیرساخت بی معنی است.

وی ادامه داد: تصور من این بود که اگر بتوانیم مشکل آب، برق و راه های ارتباطی عمومی منطقه را حل کنیم سرمایه گذار خواهد آمد.

پزشکیان افزود: یکی از مشکلات بزرگ برای توسعه استان، نبود زیرساخت برقی است تولید کننده ای می خواهد کارخانه ای دایر کند به دلیل کمبود برق، منصرف شده از این رو سرمایه گذاری هم شکل نمی گیرد.
وی تاکید کرد: تا زیرساخت ها درست نشوند، راه ها به طور عمومی اصلاح نشوند هزینه تولید بالا می رود و قدرت رقابت کاهش می یابد و مشکلات بعدی ایجاد می شود.

پزشکیان گفت: ما اگر این زیرساختی که درست می کنیم عمومی نباشد اتفاقی که امروز در بیشتر شهرهای کشور افتاده روی می دهد که مردم برای هرکاری مجبور به استفاده از وسیله شخصی هستند آلودگی، ترافیک و مشکلات روحی روانی ایجاد می شود و معضل های دیگر به وجود می آید.

مشکل دریاچه ارومیه و آب یک معضل اساسی است

نامزد دوره دوازدهم مجلس گفت: مشکل دریاچه ارومیه اساسی بوده و اگر چاره اندیشی نشود و پیگیر نباشیم قطعا در آینده امکان زندگی در منطقه زیر سئوال خواهد رفت از همین رو در مجلس پیگیر بوده و هستیم.
پزشکیان گفت: در دوره احمدی نژاد که قانون برنامه چهارم در حال اجرا بود و قرار بود اقداماتی در مورد احیا انجام شود متاسفانه وی برنامه چهارم را قبول نداشت و سیستم هم به دلیل تازه کار بودن، همکاری نکرد و برنامه اجرایی نشد و دریاچه مغفول ماند و قدمی برداشته نشد.

وی ادامه داد: روحانی آمد و در برنامه های تبلیغاتی خود و در مورد خواسته و مطالبه اصلی مردم که احیا این دریاچه بود، قول داد که طرح احیا دریاچه ارومیه را عملی کند.
پزشکیان گفت: در دولت روحانی کارهای خوبی شد اما در دولت رئیسی مدت یکسال این مهم مسکوت ماند سئوال کردیم و پیگیر شدیم که در نتیجه آن دولت دوباره به این طرح اعتبار داد.


توجه دولت روحانی به بهداشت و درمان بیشتر از دولت رییسی بود

نماینده چهار دوره مجلس شورای اسلامی به مصوبات مجلس در حوزه بهداشت و سلامت اشاره کرد و گفت: در ادوار هشتم و نهم کارهایی که برای سلامت مردم لازم بود و سیاست های مقام معظم رهبری که باید اجرا می شد را پیگیری کردیم.

وی ادامه داد: قانون برنامه پنجم و ششم را در مجلس نوشتیم که با سیاست های مقام معظم رهبری تطبیق داشت و اگر اجرا می شد دغدغه ای که ایشان نسبت به بیمار و خانواده بیماران داشته و دارند برطرف می شد.
پزشکیان افزود: متاسفانه در اجرا با مشکلات زیادی مواجه شدیم مدیران اجرایی مهارت اجرایی این کار را نداشتند انگیزه نداشتند سئوال کردیم پیگیری کردیم جلسه گذاشتیم و تلاش کردیم که قانون را اجرا کنیم.

وی افزود: متاسفانه در دولت روحانی و رئیسی آن چارچوب قانونی که برای اجرا این قانون لازم بود ایجاد نشد با این تفاوت که در دولت روحانی نسبت به بهداشت و درمان توجه بیشتری می شد.

وی گفت: در دولت روحانی طرح تحول سلامت آوردند که از نظر من کار درستی نبود اما تلاش بر این بود که بیمار در بیمارستان هزینه پرداخت نکند و پزشک زیرمیزی نگیرد اما در دولت رئیسی و مجلسی که من هم در آن هستم با سیاست هایی که وضع شد نسبت به جامعه پزشکی، نگاه خصمانه پیدا شد و روند بیمارستان ها به شکلی که در نظر بود جلو نرفت.

وی ادامه داد: الان در بیمارستان های ما زیر میزی گرفتن یک چیز طبیعی شده راحت از مردم سکه، ارز و پول نقد می گیرند و دولت از نظر مدیریتی توان مقابله ندارد و اشکالش برمی گردد به قوانینی که در مجلس تصویب شد چون برای پزشکان و هیات علمی سقف حقوق گذاشتند.

پزشکیان گفت: همین مجلس و دولت و قوه قضاییه با بیمارستان های خصوصی قرار داد بستند و در یک عمل جراحی، پول یک ماه را در بیمارستان خصوصی به پزشک پرداخت کردند در نتیجه پزشکان شاغل در سیستم دولتی به بیمارستان های خصوصی گرایش پیدا کردند.

وی ادامه داد: سعی کردیم در مجلس نسبت به این قضیه هشدار دهیم آگاه بکنیم تا همکاری بکنند اما دیدی که به جامعه پزشکی در مجلس بود، مانع از حل موضوع شد.

قرار بود دولت رییسی مشکل تورم، مسکن و اشتغال را رفع کند

پزشکیان با طرح این مطلب که قرار بود دولت رییسی مشکل تورم، مسکن و اشتغال را برطرف کند، گفت: مشکل در قوانین نیست بلکه در اجراست دولت رئیسی می گفت تورم را برطرف می کنیم مشکل اشتغال و مسکن را حل می کنیم گفتند که مرغ کیلویی ۲۵هزار تومان مگر می تواند باشد و گوشت بالای نیم میلیون تومان، پس چرا حل نکردید؟ همه چیز که دست خودتان است مجلس، قانون، دولت و قوه قضاییه پس چرا حل نمی کنید؟

وی ادامه داد: مشکلی در قانون نداریم اگر قوانین درست اجرا نشود و فردی که بتواند قوانین را درست اجرا کند سر کار نباشد هیچ کاری انجام نخواهد شد، کار را باید به کاردان سپرد که این کار را نکرده ایم، قانون را نوشته ایم اما فردی که سرکار است نمی تواند آن قانون را اجرا کند.

پزشکیان گفت: اگر می خواهیم به سیاست های ابلاغی رهبری جامه عمل بپوشانیم باید برای اجرا، آدمش را پیدا کنیم نه اینکه فرد را انتخاب کنیم و برنامه را طبق توانایی های وی بنویسیم.

وی به موضوع فساد و رانت و زمین خواری و قاچاق و رشوه و پیگیری آن در مجلس اشاره و اظهار کرد: وقتی بررسی کردیم دیدیم قانون در مورد همه این تخلفات صریح است اما به درستی اجرا نمی شود تمام حرف ما با ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی این بود که چرا قانون را اجرا نمی کنند؟ اگر این قوانین را اجرا کنیم مشکل رانت، قاچاق و زمین خواری و غیره رفع می شود.

دانشگاه های ما به زور نسل دوم هستند

نامزد انتخابات از حوزه انتخابی تبریز، آذرشهر و اسکو به اهمیت و نقش ارتباط دانشگاه و صنعت و توسعه آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: اگر می‌خواهیم توسعه پیدا کنیم باید دانشگاه ها را عملی تر کنیم.

پزشکیان افزود: دانشگاه های ما بیشتر در زمینه علم و تحقیق فعالند که البته قابل بحث است و این ویژگی نسل دوم دانشگاه هاست که نباید اینگونه باشد بلکه باید عمل را نیز به این 2 ویژگی اضافه کنند و دانشجویان علم و تحقیق خود را عملی کنند.

وی گفت: در نسل چهارم دانشگاه ها برای جامعه برنامه ریزی می کنند و رشته های مرتبط ادغام شده و در دانشگاه نسل پنجم، آنها برای آینده برنامه می ریزی می کنند.

پزشکیان افزود: اینکه در ذوب آهن و سیمان اول باشیم فاجعه است باید به دانشگاه ها توجه کنیم و از افراد با دانشی که داریم بجای مونتاژ در تولید و نوآوری استفاده کنیم.

نامزد مجلس: باید از برخی افراد برای نامزد شدن خواهش می شد

مسعود پزشکیان کیست؟

مسعود پزشکیان نامزد انتخاباتی از حوزه انتخابی تبریز، اسکو و آذرشهر با کد انتخاباتی ۲۹۴، در سال ۱۳۳۳ در مهاباد به دنیا آمد و تا سیکل در آنجا درس خواند.

بعد به هنرستان کشاورزی در ارومیه رفت و سه سال در آنجا بود سپس به خدمت سربازی رفت و در زابل جزو سپاه ترویج بود.

وی پس از سربازی دیپلم طبیعی گرفت و سال ۱۳۵۵ در رشته پزشکی دانشگاه تبریز قبول شد که به انقلاب و انقلاب فرهنگی خورد و ۱۰ سال طول کشید تا مدرک پزشک عمومی را از دانشگاه بگیرد.

از سوابق مهم اجرایی پزشکیان می توان به وزیر بهداشت در بین سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ و نمایندگی چهار دوره مجلس از دور هشتم تا یازدهم مردم تبریز اشاره کرد.

به گزارش ایرنا، طبق فراخوانی که از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان شرقی منتشر کرده نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری برایشان این امکان فراهم شده که با حضور در دفتر این خبرگزاری در تبریز، برنامه های خود را ارایه کنند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، یازدهم اسفند جاری برگزار می شود.

آذربایجان شرقی ۱۹ کرسی در مجلس شورای اسلامی و پنج عضو در مجلس خبرگان رهبری دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha