استاندار خراسان رضوی: دعوت چهره به چهره برای مشارکت در انتخابات یک ضرورت حاکمیتی است

مشهد-ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: مشارکت در انتخابات وظیفه همه ما است و به صورت خاص مدیران دستگاه های اجرایی و کارمندانشان به صورت پرچمدار این موضوع باید دعوت از مردم و اطرافیانشان را به صورت فرد به فرد و چهره به چهره یک ضرورت حاکمیتی و اعتقادی بدانند.

به گزارش ایرنا، یعقوبعلی نظری چهارشنبه شب در نشست شورای اداری خراسان رضوی افزود: همه دستگاه های اجرایی باید تا پایان انتخابات آمادگی کامل داشته باشند که در این بخش برخی از دستگاه ها مسئولیت مستقیم و برخی دیگر مسئولیت نزدیکتری دارند، آمادگی برای حضور در انتخابات باید در لایه های مختلف دستگاه هایی اجرایی وجود داشته باشد.

وی بیان کرد: وضعیت آمادگی همه شهرستانهای خراسان رضوی برای حضور در انتخابات بررسی شده و همه در آمادگی کامل هستند، ستاد انتخابات استان نیز فعال بوده و امور را به صورت مرحله به مرحله پیگیری می کند.

استاندار خراسان رضوی به وضعیت حساس مدیریت انرژی در استان اشاره و بیان کرد: یکی از اشکالات این حوزه مصرف بی رویه چه در کشور و چه در استان است که برنامه هایی برای مدیریت آن از سوی دستگاه های متولی در حال اجرا است.

نظری اظهار کرد: از چند روز قبل با توجه به شرایط جوی خراسان رضوی موضوع تامین انرژی اعم از گاز و برق به صورت خاص در استان در دست پیگیری است، ستادهای مربوطه فعال شده اند و مبتنی بر شرایط و اقتضائات از نظر تامین سوخت و انرژی، تصمیمات دقیقی را اتخاذ می کنند، با دستگاه های اجرایی در سطح ملی نیز تعاملات و گفتگوهایی انجام شده تا تامین انرژی در استان به نحو مطلوب مدیریت شود.

وی بیان کرد: دستگاه های اجرایی متولی نیز مردم و ادارات را در مدیریت مصرف یاری می دهند تا از این مرحله به خوبی عبور کنیم، در هر صورت نزولات جوی برکتی از سوی خداوند است که نتیجه مطلوبی بر کاهش خشکسالی و عقب ماندگی ها در تامین آب خواهد داشت، لذا همکاری دستگاه های اجرایی را در بخشهای مختلف خواستاریم.

استاندار خراسان رضوی همچنین با تاکید بر رسیدگی به موقع به اتفاقات و امدادسازی دستگاه های متولی در زمان برودت هوا و یخ زدگی بویژه در ایام انتخابات گفت: برخی از صندوق های رای باید در شرایط بد جوی به روستاهای دوردست با مسیرهای صعب العبور منتقل شود، لذا گذر موفق از این مرحله نیاز به برنامه ریزی و مساعدت همه دستگاه های اجرایی دارد.

نظری تاکید کرد: دستگاه های اجرایی متولی باید ۷۲ ساعت آینده را به نحوی مدیریت کرده و در آمادگی کامل باشند تا حادثه ای برای مردم رخ ندهد، مسئولان و کارمندان از شهرهای محل خدمت خود خارج نشوند و از همه امکانات در اختیار به نحو مطلوب استفاده کنند.

وی اضافه کرد: همه شعب و ستادهای انتخابات در مشهد و شهرستانها از ساعت ۶ صبح روز جمعه گشایش خواهند یافت و همه عوامل اجرایی باید راس ساعت در شعب حضور یابند، شهرداران و راهداری ها باید زمینه سهولت تردد را برای مردم و دست اندرکاران انتخابات برای حضور در شعب اخذ رای فراهم کنند.

استاندار خراسان رضوی: دعوت چهره به چهره برای مشارکت در انتخابات یک ضرورت حاکمیتی است



هر ۴۷ هزار رای ، افزایش یک درصد به آمار مشارکت انتخاباتی در خراسان رضوی

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: به ازای هر ۴۷ هزار رای، یک درصد به آمار مشارکت در انتخابات در خراسان رضوی اضافه می شود، لذا بر همه کارگزاران نظام اسلامی یک واجب شرعی، ملی و حاکمیتی است که تمهیدات لازم را برای مشارکت حداکثری مردم فراهم کنند.

سید هادی طباطبایی با بیان اینکه تاکنون ۳۷ جلسه ستاد انتخابات استانی و ۷۵۰ جلسه ستاد انتخابات شهرستانی در استان برگزار شده است، افزود: چهار هزار و ۶۲۷ شعبه اخذ رای در استان در نظر گرفته شده که در مجموع ۸۰ هزار نفر آموزشهای لازم را برای مدیریت و نظارت بر این انتخابات را فراگرفته اند.

وی بیان کرد: در هر شعبه اخذ رای ۱۷ تا ۲۱ نفر از نمایندگان شورای نگهبان، هیاتهای اجرایی، فرمانداران و نیروی انتظامی حضور دارند اما مسئولیت عمده برگزاری این انتخابات بر عهده دستگاه های تشخیص هویت است، این عوامل صحت، امنیت و سلامت برگزاری انتخابات را تامین می کنند.

معاون استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه تبلیغات نامزدهای انتخاباتی از سطح شهر به سمت فضای مجازی سوق یافته است، گفت: اگر صحنه تبلیغات تصویری و الصاقی در این دوره از انتخابات، کمتر شده دلیلش عدم اقبال نیست، بلکه سه هزار و ۶۷۲ نفر در مرحله پیش ثبت نام در خراسان رضوی درخواست نامزدی در انتخابات را داشتند که از این تعداد هزار و ۷۴۴ نفر بعد از پالایش مدارک ثبت نام قطعی شدند، این تعداد در مقایسه با دوره قبل که هزار و ۱۱۴ نامزد بود، ۵۷ درصد افزایش داشته است.

طباطبایی افزود: در نهایت برای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی هزار و ۲۴ نفر نامزد شدند که تا امروز بیش از ۲۰۰ نفر انصراف دادند که در نهایت ۸۱۵ نفر در ۱۲ حوزه اصلی استان به رقابت خواهند پرداخت.

وی بیان کرد: صحنه های رقابت انتخاباتی در شهرستانهای خراسان رضوی پررونق تر از مشهد است که دلیلش هزینه های بالای تبلیغات در مشهد بوده که نامزدها ترجیح می دهند، از فضای مجازی برای تبلیغات استفاده کنند.

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی میزان مشارکت مردم استان در انتخابات یازدهمین دوره از مجلس شورای اسلامی را ۴۸ درصد ذکر و اظهار امیدواری کرد، مشارکت در این دوره به بیش از ۶۰ درصد برسد.

طباطبایی ادامه داد: هیچ نگرانی در زمینه قطعی احتمالی برق یا اینترنت در شعب اخذ رای وجود ندارد و با تمهیدات اندیشیده شده به هیچ وجه برگزاری انتخابات در ساعات مقرر متوقف نمی شود، ساعت رسمی برگزاری انتخابات هشت صبح روز جمعه تا ۶ بعد از ظهر است که با صلاحدید وزارت کشور و تایید شورای نگهبان دو نوبت سه ساعته تا ۱۲ شب قابل تمدید است.

وی همراه داشتن شماره ملی یا کارت ملی برای مردم به منظور شرکت در انتخابات را الزامی دانست و گفت: افرادی که شناسنامه قدیمی دارند حتما کارت ملی خود را به همراه داشته باشند.

وی اضافه کرد: خراسان رضوی هشت کسری در مجلس شورای اسلامی و ۶ نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد که انتخابات برای کسب این کرسی ها در روز جمعه همزمان با سراسر کشور در این استان برگزار می شود از اعضای شورای اداری انتظار می رود که با کارمندان و زیرمجموعه های خود در ساعات اولیه روز انتخابات در شعب اخذ رای حضور یابند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha