تورج الوانیان روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بحث مولدسازی مصوبه ای که سران قوا به تصویب رساندند به قوت در استان همدان در حال انجام است.
وی با بیان اینکه کار واگذاری این طرح ها در برخی از دستگاه های اجرایی به شکل های مختلف در حال انجام است ادامه داد: به طور نمونه یکی از دستگاه های اجرایی استان به صورت تهاتر فضای در اختیار را به پیمانکار واگذار کرد و در مقابل آن پیمانکار متعهد است فضای آموزشی را با متراژ مشخص به قیمت ریالی طرح احداث کند و تحویل دستگاه دهد.
الوانیان خاطرنشان کرد: از این ۸۰ طرح مولد سازی چهار تا پنج طرح به مرحله نهایی رسیده و بقیه در حال پیگیری است.
وی اظهار کرد: برخی از این طرح ها ۲ تا سه هزار میلیارد ریال هزینه دارد و طبق قانون جدید مولدسازی هر طرحی که به مرحله مولدسازی برسد ۱۰۰درصد آن در اختیار استان قرار می گیرد برای تملک دارایی سرمایه ای با اولویت دستگاهی که فروش را انجام می دهد.
الوانیان افزود: در راستای شناسایی طرح مولدسازی زمین های خوبی در استان همدان وجود دارد که اگر این اتفاق بیفتد کمک حال اعتبارات استان خواهد شد.
بارگذاری هزار و ۶۰۰ طرح نیمه تمام همدان در سامانه دارایی دولت
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان واگذاری طرح های نیمه تمام به بخش خصوصی را یکی از الزامات قانونی عنوان کرد و گفت: سامانه الکترونیکی به عنوان دارایی دولت وجود دارد که با توجه به پیگیری های انجام شده هزار و ۶۰۰ طرح نیمه تمام یا در مرحله بهره برداری استان در این سامانه بارگذاری شده است.
الوانیان با بیان اینکه با پیگیری و تاکیدات دستگاه های اجرایی برنامه های توجیهی برگزار شد که آیا این طرح ها قابل واگذاری هستند یا خیر توضیح داد: واگذاری انواع و اقسام دارد که ممکن است طرح به طور کامل در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد یا تهاتر و یا اجازه داده شود.
وی ادامه داد: برای این واگذاری ها تسهیلاتی در نظر گرفته می شود که اگر کسی این طرح ها را از روش های مختلف به تملک خود در آورد از تسهیلات و معافیت های مالیاتی برخوردار می شود و این کار در حال انجام است.
نظر شما