حجتالاسلام مصطفی رییسی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: برگزاری برنامه افطاری ساده با همت روزهداران و خیرین مسجد هر محله از مهمترین این برنامههاست که در هر مسجد بنا بر تاکیدات رهبر معظم انقلاب مراسم افطاری ساده برگزار شود.
وی ادامه داد: برگزاری محافل قرآنی، جزءخوانی و تفسیر قرآن کریم از دیگر برنامههایی است که در ماه مبارک رمضان در تمامی مسجد استان برگزار میشود اما پیشبینی شده تا در هر شهرستان ۱۰ مسجد شاخص انتخاب و محافل قرآنی در این مساجد با نظم و گستردگی بیشتری برگزار شود.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد چهارمحال و بختیاری، تکریم و تجلیل از روزه اولیها را از دیگر برنامههای محوری در مساجد استان به مناسبت ماه مبارک رمضان عنوان کرد و گفت: به همین منظور در هر مسجد ویژهبرنامهای برگزار و از دختران و پسرانی که برای نخستین بار مکلف به روزهداری شدهاند، تجلیل میشود.
وی تصریح کرد: توزیع بستههای معیشتی با محوریت مساجد استان، برگزاری کلاسهای آموزشی و بصیرتی برای جوانان و نوجوانان و برپایی ایستگاههای اهدای خون به ویژه در لیالی قدر از دیگر برنامههایی است که برای ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده است.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد چهارمحال و بختیاری با اشاره به عطرافشانی و غبارروبی مساجد استان در دهه پایانی ماه شعبان، اظهار داشت: طوری برنامهریزی شده که تا ماه مبارک رمضان تمامی مساجد استان غباروربی و مهیای میزبانی از روزهداران و نمازگزاران شود.
رییسی با اشاره به وجود یکهزار و ۲۵۹ مسجد در استان تصریح کرد: امسال برای نخستین بار مقرر شده تا در سامانهای تحت عنوان "سجم" اطلاعات مساجد از جمله اسامی امام جمعه، کانونهای فرهنگی وهنری، مشخصات فیزیکی، مبلغین و اقامه نماز جماعات مساجد در سامانه بارگذاری شود تا برنامههایی که در سطح ملی تدوین میشود به صورت سراسری در تمامی مساجد اجرا شود.
وی کمبود امامان جماعت را چالش جدی حوزه مسجد در استان عنوان کرد و گفت: یکی از مطالبات جدی حوزه فرهنگی در استان تامین امامان جماعت برای مساجد استان است.
به گزارش ایرنا، بنا بر تقویم یکم ماه مبارک رمضان همزمان با ۲۲ اسفند است.
نظر شما