به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از روابط عمومی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری، شاخص بین المللی سازی در رتبه بندی دانشگاه ها و پژوهشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر پایه ارزیابی فعالیت دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در زمینه های متنوع روابط علمی بین المللی از جمله طرحهای مشترک علمی با دانشمندان ایرانی مقیم خارج و دانشمندان کشور های خارجی، ایجاد و اعلام فرصت های مطالعاتی در دانشگاه ها و مراکز علمی، پژوهشی خارج از کشور برای اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، بررسی میشود.
افزون بر این، ارائه فرصت مطالعاتی داخل کشور برای دانشمندان، پژوهشگران و دانشجویان خارجی، ثبت اختراعات بین المللی و داخلی، انتشار مجله و نشریات دارای نمایه استنادی بین المللی، برگزاری همایش علمی مشترک با دانشمندان ایرانی مقیم خارج و دانشمندان کشورهای خارجی، انتشار مقالات علمی مشترک پژوهشگران و اساتید ایرانی با همتایان خارجی دانشمندان ایرانی مقیم خارج و دانشمندان کشورهای خارجی از معیارهای دیگر این شاخص است که توسط مرکز همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم اعطا میشود. رتبه بندی مربوط به هرسال در سال بعد انجام می شود و بر این اساس اکنون رتبه بندی سال ۱۴۰۱ منتشر شده است.
به گزارش ایرنا، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری مهمترین مرکز تحقیقاتی زیر نظر وزارت علوم و فعال در زمینه مهندسی ژنتیک و زیستفناوری به عنوان یک موسسه پژوهشی و برای انجام تحقیقات علمیصنعتی و بهویژه کاربردی، بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی در سال ۶۶ تاسیس شد تا جهت نیل به اهدافی همچون تحقیقات در زمینه های مختلف علوم زیستی، پزشکی، کشاورزی، دارویی و زیستفناوری گام بردارد و آموزش و تربیت متخصصان و محققان دانشگاه های کشور را به عهده گیرد.
این پژوهشگاه از سه پژوهشکده زیست فناوری کشاورزی، زیست فناوری پزشکی و زیست فناوری صنعت و محیط زیست تشکیل شده است که هر کدام از این پژوهشکده ها نیز دارای سه گروه پژوهشی هستند. گروه ها نیز اولویت های خاص خود را بر مبنای تخصص، امکانات و نیازهای جامعه تعریف می کنند.
نظر شما