به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار سرتیپ دوم پاسدار علیرضا حیدرنیا شامگاه شنبه در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر و پنجمین جشنواره شعر، ادبیات داستانی و فیلم کوتاه که در باشگاه میلاد کرج برگزار شد، افزود: رشد شتابان و سرسام آور فناوریهای نو به خصوص در عرصه رسانه به گونه ای است که بعضی از انسانها در این شتاب پرتلاطم عقب میمانند.
وی اظهار کرد: امروزه نقش رسانهها در شکل گیری اذهان، افکار، اندیشهها و اذهان ملتها نقشی پررنگ و غیرقابل کتمان است و امروزه به اذعان متفکران و تحلیل گران این دنیا در حال تبدیل شدن به صحنه رزم و نبرد اندیشهها، ایدهها و ذهنهاست.
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) البرز گفت: برای آینده ای طولانی جنگ از جغرافیای مرزها به اقلیم ذهن ها و قلم ها رسیده و در همه دنیا صحنه رزم و نبرد از جغرافیا خارج شده و به اذهان و ایدهها رسیده است و برخی از کشورها در این صحنه رزم و در این منازعه نابرابر شکست می خورند.
محیط منازعه علیه جمهوری اسلامی ایران پیچیدهتر است
حیدرنیا افزود: در جنگ ترکیبی که دشمن علیه برخی از کشورها به خصوص علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و ایران شکل داده محیط منازعه پیچیده تر، ابعاد تقابل گسترده تر و تهدیدها متنوعتر شده است.
وی به جایگاه رسانه و هنر و زبان هنر اشاره کرد و اظهار کرد: ما در عصری زندگی میکنیم که تسخیر تفکر و سیطره بر اندیشههای مخاطبان از سوی غولها و امپراطوری رسانه ای به عنوان دکترین راهبردی از سوی قدرتهای بزرگ در دستور کار قرار گرفته و برنامهریزی های آن ها بر تصاحب ادارک و تفکر و اندیشه مخاطبان متمرکز شده است.
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) گفت: دشمن در جنگ شناختی در صدد هدف قرار دادن قوه شناخت تمام مردم به خصوص نخبگان و جوانان جامعه با تغییر باورها، ایده ها، ارزش ها و هنجارها برای رسیدن به یک مدیریت ادراکی است.
فرمانده سپاه استان البرز افزود: در این نبرد و رزم شدید و در این جنگ روایتها طرفی موفق است که بتواند اراده خود را بر دشمن خودش دیکته کند یا تاثیر اراده دشمن را بر نسل خود خنثی سازد.
وی بیان کرد: جنگ ترکیبی که سال گذشته دشمن علیه این نظام به راه انداخت، سنگینترین نبرد تبلیغاتی و عملیات روانی بود که در طول تاریخ در یک بازه زمانی کوتاه شکل گرفت زیرا در جنگ روایتها دشمن به راحتی میتازد و جای شهید و جلاد و عشق و نفرت عوض میشود.
حیدرنیا با اشاره به اینکه در جنگ روایتها یک واقعیت مجازی را جایگزین یک واقعیت حقیقی میکنند، گفت: برای مقابله و حضور مقتدرانه و با صلابت و تاثیر در این میدان نبرد باید خود را آماده کنیم و جبهه رسانهای در این فضای سخت برای یک اصطکاک عظیمی بر علیه دشمن خود را آماده کند.
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) ادامه داد: جریان انقلابی با تشکیل یک جبهه واحد در مقابل هجمه های دشمن باید بتواند لبه جلویی منطقه نبرد خود را تقویت کند و ایجاد یک جو رقابتی سالم در درون جبهه انقلاب استعدادهای موجود را شناسایی و به منصه ظهور می رساند.
فرهیختگان و نخبگان از مولفههای اقتدارآفرین جبهه انقلاب هستند
سردار حیدرنیا با بیان اینکه ذات دشمن دشمنی است، خاطرنشان کرد: در دنیای امروز و در علم سیاست، روابط بین المللی معادله قدرت است و هر دشمنی قوی شد تعارض و تهاجم به آن کشور کاهش مییابد و هر کشوری ضعیف شد تهاجم زیاد میشود و یکی از مولفههای اقتدارآفرین جبهه انقلاب و ایران وجود فرهیختگان و نخبگانی است که با تحلیل به موقع و اندیشمندانه با هجمه رسانه ای دشمن مقابله میکنند.
وی با بیان اینکه اصحاب رسانه و فرهیختگان در جنگ روانی دشمن وظیفه اصلی مقابله و خنثی سازی توطئههای دشمن را بر عهده دارند، تاکید کرد: اصحاب رسانه وظیفه نقد و نظارت اطلاع رسانی صادقانه و شفاف و تبادل آرا و افکار در جامعه را دارند و باید تلاش کنند بر سطح آگاهی و سواد رسانه ای و عمق بخشی به تحلیلهای خود بپردازند.
حیدرنیا افزود: کلیدواژه اصلی اصحاب رسانه در کلام مقام معظم رهبری ایجاد امید آفرینی در بین مردم است و در زمانه ای که دشمن تمام تلاش خود را برای ایجاد یاس و ناامیدی در بین ملت ایران به کار بسته این وظیفه خطیر اصحاب رسانه برای ایجاد امید و آینده ای درخشان برای کشور عزیزمان ایران است.
وی با بیان اینکه امروز اگر ایران به فرهنگ و هنر و به ایرانیت و اسلامیتش می نازد به واسطه داشتن عقبهای قوی و غنی و سراسر افتخار است، خاطرنشان کرد: زبان موفقترین شیوه برای انتقال مفاهیم و ارزشهاست و اگر بخواهیم موضوعی را در اندیشه مخاطب خود جایگزین کنیم بهترین زبان، زبان هنر است .
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) اضافه کرد: زبان هنر محملی است برای بیان ایده ها و این زبان میتواند از طریق موسیقی، شعر، تئاتر، فیلم و نمایش به دریافت و انتقال پیام به مخاطب کمک کند.
فرهیختگان و نخبگان انقلابی وظیفه امیدآفرینی در جامعه دارند
سردار حیدر نیا در بخش دیگری از سخنانش گفت: استان البرز استان ظرفیت های بالقوه است و شما جزو خواص استان هستید و توقعی که از خواص است، که از عوام نیست و شما وظیفه دارید با امیدآفرینی در بین مردم، کمک به مسوولان برای گره گشایی و مطالبه گری، به حل مشکلات مردم کمک کنید.
وی افزود: در انتخابات اخیر البرز جزو پنج استانی بود که مشارکت در آنها نسبت به سال ۹۸ رشد داشت که به واسطه تلاشهای شما در حوزه تبیین و معرفی دستاوردها و تلاشهایی است که جوانان و نخبگان کشور و مسوولان خدوم استان داشتند.
نظر شما