به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ علیرضا عباس زاده در کارگروه استانی مولدسازی اظهار کرد: دستگاه های اجرایی نسبت به پیگیری مواردی که در کارگروه مولدسازی مطرح شده با قید فوریت و با جدیت اقدام کنند.
وی ادامه داد: ورود نکردن جدی مدیران استان به مواردی که در کارگروه مطرح شده ممکن است منجر به این شود که مرکز مستقیم به موضوع ورود کند و با توجه به قوانین و مقررات در امر مولدسازی نسبت به فروش ملک و اراضی اقدام کند.
معاون استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: دانشگاه بیرجند به قید فوریت برای توافقات فی مابین با استانداری برای تعیین تکلیف زمین مربوطه ورود کند.
وی افزود: در خصوص زمین آرین شهر که متعلق به دانشگاه علوم پزشکی است قرار بر این شد با توجه به محدودیتی که در واگذاری آن وجود دارد از آن در راستای طرح مسکن ملی استفاده شود.
عباس زاده تصریح کرد: در خصوص نهالستان بیرجند نیز جهادکشاورزی و منابع طبیعی موضوع را در سطح ملی پیگیری کنند تا حقوقی از استان تضییع نشود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی هم در این نشست با بیان اینکه مولدسازی یک موضوع فرادستگاهی و فراقوهای است از فروش ۱۰۳ میلیارد ریالی املاک مازاد دولتی در استان در راستای اجرای طرح مولدسازی خبر داد.
مرتضی ذاکریان گفت: هر دستگاه باید برای اموالی که در کارگروه مطرح می شود ورود جدی پیدا کند تا حقی از استان تضییع نشود و منابع حاصل از مولدسازی نیز به استان برگشت کند و برای پروژههای نیمهتمام دستگاهها هزینه شود.
وی با اشاره به راهاندازی سامانه مولدسازی داراییهای دولت (مدد) برای هوشمندسازی فرآیند مولدسازی اظهار کرد: تمامی اقدامات مرتبط با مولدسازی از ابتدای دی ماه از طریق این سامانه انجام میشود و بر اساس نامه وزیر اقتصاد، استانداران باید به منظور تبادل اطلاعات با سازمان خصوصی سازی در این سامانه ثبت نام کنند.
وی از مدیران خواست اگر ملکی دارند که در سامانه ثبت نشده با قید فوریت نسبت به ثبت آن اقدام کنند و گفت: اگر ملکی توسط دولت یا گزارشات مردمی شناسایی شود، سند به نام اداره کل امور اقتصادی و دارایی تغییر نام پیدا خواهد کرد و در امر مولدسازی مطابق قوانین و مقررات به فروش خواهد رفت که در این صورت منابع حاصل از فروش به دستگاه ذیربط تعلق نخواهد گرفت.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه مولدسازی داراییهای دولت بدین معناست که بتوانیم از اموال دولتی حداکثر استفاده را ببریم، افزود: تعداد کل اموال مازاد شناسایی شده در استان ۱۰۵ ملک بوده که برای ۱۰۴ ملک، مصوبه کارگروه مولد سازی استان دریافت شده است.
وی با اشاره به اینکه برای ۶۵ ملک مجوز فروش دریافت شده است اضافه کرد: برای ۳۹ ملک مازاد دولتی در حال اخذ مجوز فروش هستیم.
ذاکریان با بیان اینکه تا کنون ۲۹ ملک به مبلغ ۴۷۱ میلیارد ریال به فروش رسیده است تصریح کرد: از مجموع فروش ۱۰۳ میلیارد ریالی مربوط به املاک مازاد دولتی در استان طی سال جاری، در آمد آن اخذ شده است.
نظر شما