به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدمهدی اعلایی روز چهارشنبه در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: همگرایی و شناختی که بین همکاران و مدیران اجرایی استان ایجاد شده است، قزوین را بیش از سالهای گذشته برای پذیرش گردشگر از نقاط مختلف کشور آماده کرده است.
وی اضافه کرد: عید امسال با ماه مبارک رمضان همزمان شده که لازم است موضوع زیست شبانه برای ایجاد نشاط و حفظ ظرفیت اقتصادی کسبه ها به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.
اعلایی در این نشست پیشنهاد داد که مجموعه های تاریخی، اماکن، رستوران ها و کافی شاپ ها تا سحر در سطح شهر امکان فعالیت داشته باشند.
استاندار قزوین خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال میزبان گردشگران و مسافران بیشتری نسبت به ایام نوروزی سالهای قبل باشیم.
ساعات کار اصناف قزوین تا سحر ادامه داشته باشد
در ادامه این نشست علیرضا خزایلی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین اظهار کرد: کمیتههای ستاد خدمات سفر از جمله خدمات حمل و نقل عمومی، امداد و نجات، انتظامی، امنیتی و ترافیک شهری، هماهنگی امور شهرداری ها و دهیاری ها، نظارت، آمار، تنظیم بازار و خدمات رفاهی، خدمات بهداشتی و محیط زیست، اطلاع رسانی و تبلیغات، نظارت بر نمازخانهها و برنامه و بودجه در طول ایام تعطیلات همکاری های لازم را با سازمان گردشگری خواهد.
وی در رابطه با رعایت شئونات ماه مبارک رمضان در ایام عید نوروز نیز بیان کرد: برای روز سیزدهم فروردین ۱۴۰۳ تمامی واحدهای پذیرایی در سطح شهر و اطراف آن از جمله الموت تعطیل خواهد بود و در باقی ایام با رعایت شئونات اسلامی تمامی تاسیسات گردشگری پذیرایی خواهند داشت.
خزایلی تاکید کرد: با معاونت عمرانی استانداری نامه نگاری شده که ساعت کار اصناف بعد از افطار تا سحر ادامه داشته باشد و تمامی محوطه ها و نمایشگاه ها بعد از افطار فعالیت خودشان را ادامه دهند.
این مسوول به شیوه برگزاری تور قزوین گردی در ایام ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: این تور یک روزه از نماز ظهر تا نماز ظهر روز بعد و یا نیم روزه برای مسافران تهران و البرز برگزار می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه صنایع دستی، نظارت بر واحدهای پذیرایی، تشکیل کمیسیون فنی نظارت برای رسیدگی به شکایات شهروندان، تشکیل گشت های مشترک و مستمر برای کنترل کمیت و کیفیت خدمات، برگزاری نشست با روسای انجمن های صنفی گردشگری و برگزاری کلاس های آموزشی و توجیهی برای تاسیسات گردشگری از جمله اقدامات صورت گرفته برای نوروز ۱۴۰۳ است.
خزایلی به آماده سازی بناهای تاریخی استان قزوین نیز اشاره کرد و گفت: در این اماکن ۱۲۰ راهنمای بناهای تاریخی آماده ارایه خدمات به گردشگران استان هستند.
وی به دیگر برنامه های اداره میراث فرهنگی استان قزوین در ایام نوروز پرداخت و یادآور شد: برگزاری نمایشگاه اتومبیلهای کلاسیک، اجرای برنامه سمنو پزان و نمایشهای آیینی از دیگر برنامه های نوروزی است.
این مسوول اضافه کرد: از ابتدای بهمن ماه سال جاری ۱۰ بیلبورد در محورهای اصلی استان برای معرفی جاذبه های گردشگری اختصاص یافته که امیدواریم با این کار به بهبود آمار بازدیدکنندگان گردشگری در ۶ ماهه اول سال آینده برسیم.
خزایلی همچنین به مهیا بودن بیش از ۲ هزار و ۲۵۰ تخت در اقامت های رسمی استان قزوین اشاره کرد و گفت: ۳۸ مدرسه و ۲۷۴ کلاس درسی برای اقامت ۲ هزار و ۲۰۰ خانوار مهیا شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین یادآور شد: هموطنان می توانند با شماره تلفن ۳۳۲۴۶۴۱۰ مرکز ستاد خدمات سفر و همچنین ۰۹۶۲۹ تماس گرفته تا پاسخ سوالات مرتبط با گردشگری و رسیدگی به شکایات را پیگیری کنند.
تابلوهای شهر قزوین رنگ و بوی بهاری میگیرد
مهدی صباغی، شهردار قزوین نیز در این نشست بیان کرد: شهر قزوین نیاز به تحول دارد و از این رو تمامی تابلوهای شهری با نصب تصاویر شاد و بهاری همراه است.
وی اضافه کرد: سه رویکرد مذهبی، فرهنگی، تاریخ و تمدن و همچنین تفریحی و رفاهی را در برنامه ریزی های شهری قزوین برای نوروز ۱۴۰۳ مد نظر قرار دادیم تا از ظرفیت گردشگری خیابان شهدا، مساجد و اماکن تاریخی، بازار و سعدالسلطنه و خروجی دروازه های شهری از جمله پارک فدک و رستوران های اطراف آن بیشتر استفاد کنیم.
صباغی تاکید کرد: مسابقات ورزشی در سالنهای استان قزوین بعد از افطار دایر بوده و همچنین برنامه ریزی شده که جابه جایی مسافران با اتوبوس های جدید صورت پذیرد.
این مسوول خاطرنشان کرد: قبل از شروع سال جدید رنگ آمیزی جداول شهر و خط کشی خیابان به اتمام می رسد و از ۲۸ اسفندماه جاری نیز جمع آوری دست فروشان آغاز خواهد شد.
نظر شما