به گزارش خبرنگار ایرنا، قاسم عزیز زاده گرجی روز یکشنبه در جلسه ستاد خدمات سفر استان مازندران با توضیح این که ائمه جمعه شهرستان های مازندران به شدت نسبت به باز بود و فعالیت علنی واحدهای پذیرایی استان گلایه دارند، افزود: بی نظمی و بی توجهی به مقررات ماه مبارک رمضان، شئونات دینی و اسلامی را در این خطه زیر سوال برده است.
وی با بیان اینکه نظارت و بازرسی از سوی فرمانداران نسبت به فعالیت خود سرانه واحد های پذیرایی شدت می یابد، تصریح کرد: این که بیشتر واحدهای پذیرایی در هنگام ظهر خدمات عمومی ارایه می کنند، اصلا پذیرفتنی نیست.
وی با اظهار این که طبق مقررات در هر شهرستان کمتر از سه تا چهار واحد پذیرایی باید در زمان سه ساعت مانده به اذان مغرب فعالیت کنند، گفت: بیرون بر بودن این واحد ها اصل است، نه این که عمده واحدهای پذیرایی حتی در زمان ظهر خدمات عمومی غذایی ارایه کنند.
عزیز زاده گرجی گفت: فرمانداران باید نسبت به این بی نظمی ها پاسخگو باشند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: طبق مقررات، واحد های پذیرایی دارای مجوز که می توانند فعالیت کنند، هر پنج روز باید تغییر کنند.
استان مازندران به واسطه گردشگرپذیری از گستردگی، تعدد و تنوع واحدهای پذیرایی و رستورانی برخوردار است به طوری که در سراسر این استان به طور رسمی و غیر رسمی بیش از چهار هزار واحد پذیرایی اعم از سنتی و فست فودی وجود دارد که از این تعداد ۴۰۰ واحد پذیرایی بین راهی بوده و ازاین تعداد نیز ۵۰ واحد دارای مجوز رستوران هستند.
نظر شما